Vrijgezellen dag feest ideeen organiseren

Vrijgezellen dag feest ideeen organiseren

Vrijgezellendag feest ideeen organiseren

De leukste activiteiten ideeën op de mooiste locatie voor het organiseren van een Vrijgezellendag feestje.

Vrijgezellendag ideeën en een vrijgezellenfeestje organiseren

Bij Schoorl Actief kun je een gezellige vrijgezellendag organiseren. Op het Hargerstrand in Schoorl staat direct aan zee ons sportpaviljoen. Dit is een unieke locatie voor een sportieve vrijgezellendag. Raften, brandingkajakken, beachvolleybal, disc-golf, speedminton kwalleballen, twister, kiten en nog veel meer leuke activiteiten kunnen afzonderlijk of in een strandsportdag arrangement geboekt worden en verrassend leuk voor de vrijgezel zijn. Direct achter het Hargerstrand liggen de Schoorlse duinen. Onbetwist het mooist, hoogste en breedste duingebied van ons land en bij uitstek geschikt voor een vrijgezellendag. Ook hier ligt een scala aan activiteit mogelijkheden. Kickbiken, kopmasloop, gps-tocht en boogschieten zijn slechts een paar voorbeelden en kunnen afzonderlijk of in een biking of hiking arrangement met andere activiteiten gecombineerd worden. Ook in Alkmaar zijn wij actief een vrijgezellenfeestje in combinatie met het biermuseum is er in trek. Een kajakpuzzeltocht door de grachten of op de kickbike naar Alkmaar met als afsluiting het biermuseum of kaasmuseum. Super leuk voor een vrijgezellendag.
vrijgezellendag feest ideeen organiseren  vrijgezellendag ideeen feest organiseren

Op het strand of in de duinen een vrijgezellendag organiseren

Wij bieden een aantal standaard activiteiten en arrangementen die je op deze website kunt vinden. Er is een zeer ruime keus zodat niemand zich tijdens een vrijgezellenfeestje hoeft te vervelen. Boek je een activiteit, dan zal iedereen op dezelfde locatie samen de vrijgezellendag beleven. Kies je voor een arrangement met meerdere activiteiten dan worden er groepjes ingedeeld en zal men weliswaar zoveel mogelijk op dezelfde locatie, toch iets verder uit elkaar zijn. Het ontvangst en de groepscatering bij een vrijgezellenparty feestje, kan zelf bepaald worden. Tijdens en ook vooraf aan het sporten is alcohol niet toegestaan. In ons eigen sportpaviljoen op het strand (zie hier) is eenvoudige catering mogelijk. Verder vindt je hier een lijst met horecagelegenheden en de afstand tot ons strandpaviljoen en vertreklocatie in het centrum van Schoorl in kilometers. Ook eventueel overnachten kun je zelf regelen. Hier is een lijst met accommodaties.
Een dagje met de hele familie op het strand of in de duinen. Wij bieden sportieve activiteiten en arrangementen voor alle leeftijden. Heb jezelf ideeën om de familiedag in te vullen laat het ons dan weten. Wij denken graag met je mee. Bij een strandsportdag en een biking-adventure of een hiking-adventure kun je verschillende activiteiten combineren, maar een kajakpuzzeltocht door Alkmaar is ook heel erg leuk. Voor spanning en sensatie kun je met een kajak of raft in de branding op de golfen peddelen en surfen of je kunt actief bezig met een kite of kickbike. Speedminton, beachvolleybal en kwalleballen vergen ook een redelijke conditie. Wil je het echter iets rustiger aan doen maar wel sportief, dan kun je twisteren met onze reuze twister of een kompasloop of GPS-tocht doen. Andere leuke familiedag ideeën zijn disc-golf, zandsculpturen, kiten met een vlieger, slacklinen, jeu de boules of teambuildingsactiviteiten, Spreken deze sportieve activiteiten je aan dan wordt het vast en zeken een geslaagd familie uitje!

Vrijgezellenfeesten voor een halve dag of hele dag

Je kunt kiezen uit een ochtend, middag of hele vrijgezellendag. De middag is het meest in trek. Daarom zijn de vrijgezellendag activiteiten in de ochtend iets goedkoper. Is een vrijgezellengroep van een gelijkwaardig sportief niveau dan zou men voor een enkele activiteit kunnen kiezen. Je hebt dan volop de tijd om een bepaalde activiteit of sport intensief te leren kennen en beoefenen. Bij een arrangement van meerder activiteiten is men per activiteit meestal iets korter bezig. Dit komt omdat men langs meerdere activiteiten rouleert. Dit is bij uitstel geschikt voor een vrijgezellendag waarbij leeftijd, sportiviteit en uithoudingsvermogen binnen de groep sterk uiteen lopen. Dat wij ten alle tijden voor een verantwoord en geslaagd vrijgezellenfeestje zorgen mag duidelijk zijn. Iedere vrijgezellendag is bij ons in goede handen en heb jezelf ideeën voor het organiseren van een vrijgezellenfeestje, dan willen wij je daar graag bij helpen.
vrijgezellendag organiseren ideeen feest  vrijgezellenideeendag feest organiseren

Onze ideeën voor een hilarisch leuke sportieve vrijgezellendag

Voor een hilarisch vrijgezellenfeestgrapje zijn wij altijd in, mits het veilig en verantwoord is. Hierover zou ik inmiddels een boek kunnen schrijven. De begeleiders en instructeurs van Schoorlactief zorgen niet alleen voor veiligheid en goede begeleiding, maar hebben ook veel aandacht voor een ongedwongen sfeer en persoonlijke individuele aandacht als dat nodig is. Met name bij activiteiten die voor verhoogde adrenaline kunnen zorgen is ervaren en goed opgeleid personeel belangrijk. De inzet en passie van onze begeleiders en instructeurs heeft zich in de loop van de jaren bewezen. Schoorlactief is toonaangevend met vrijgezellen dag ideeën en een leuk vrijgezellenfeestje organiseren.

Vrijgezellenfeestjes sinds 1979

Schooractief is aangesloten bij de NEN normcommissie avontuurlijke vrijetijdsactiviteiten en draagt zijn steentje bij in de ontwikkeling van een ISO normering. Een verantwoorde vrijgezellendag vinden wij belangrijk en deze kan “voor wie dat wil” grensverleggend spannend en sensationeel zijn, maar dat hoeft uiteraard niet. Vrijheid blijheid is ons motto en samen maken we er de leukste vrijgezellendag van.
vrijgezellenideeendag feestorganiseren  vrijgezellen ideeendagfeest organiseren

Aansprakelijkheid bij een vrijgezellenfeestje

Ga je bij ons een actieve vrijgezellen dag organiseren dan verleg je automatisch de aansprakelijkheid hiervoor naar ons. Weinig mensen houden zich hier mee bezig, maar het kan wel belangrijk zijn. Ga alleen in zee met een erkende organisaties die de zaak op orde heeft. Bij Schoorlactief ben je op het juiste adres.
organiseren feest vrijgezellenideeendag  

Vrijgezellen dag feest ideeën organiseren

  organiseren ideeen vrijgezellenfeestdag

vrijgezellendagorganiserenideeenfeest  organiserenideeenvrijgezellenfeestdag
 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer