Verhuur locatie voor sportieve activiteiten

Verhuur locatie voor sportieve activiteiten

 

Verhuur

Verhuurpunt Schoorl Actief

Heereweg 57
1871EC Schoorl

Op onze verhuurlocatie in het centrum van Schoorl zijn kickbike steppen en bolderkarren te huur. Op de openbare parkeerplaats “centrum Schoorl” is ruim voldoende plek om de auto te parkeren. Dit is weliswaar betaald parkeren, maar het parkeertarief valt wel mee. De liggen van onze verhuurlocatie is ideaal aan de duinvoet nabij het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer en in de nabije omgeving van veel horecagelegenheden. Na een tocht door het geweldig mooie duingebied kun je onder het genot van een drankje en versnapering of andere consumpties heerlijk nagenieten terwijl je uitrust. Ook tijdens een toer door het bos en de duinen kun je een stop ingelaste bij bijvoorbeeld het bos buffet “de Berenkuil” midden in het duingebied. Voor een dagje eropuit is Schoorl gegarandeerd de meest aantrekkelijke plek van de Hollandse duinen.

  • Verhuur op afspraak van een of meer bolderkarren kan van te voren gereserveerd worden.
  • Verhuur op afspraak kan met betrekking tot de kickbike steppen niet eerder dan een week van te voren gereserveerd worden.
  • Verhuur terstond op onze verhuurlocatie kan alleen als er iemand aanwezig is. Het gebeurd regelmatig dat iedereen op locatie is!
    Het is aan te raden om van te voren eerst even te bellen naar 072-5094000.
2 uur 3 uur 4 uur Per dag Borgsom
Kickbike verhuur (max 20 stuks) € 10,00 € 12,50 € 15,00 € 20,00 € 50,00
Bolderkar verhuur (max 3 stuks) € 10,00 € 12,50 € 15,00 € 20,00 € 50,00

Legitimatie, borg en overige verhuur informatie

Bij onze verhuurlocatie moet je jezelf kunnen legitimeren en er is een borgstelling.

Over het algemeen worden de gehuurde materialen ter plekke gebruikt voor tochten die vanaf de verhuurlocatie van start gaan en daar ook weer eindigen. Wil je het materiaal echter elders gebruiken en op komen halen om met een auto naar een ander locatie te vervoeren, hou dan met het volgende rekening.

  • De bolderkarren zijn vrij groot en passen doorgaans niet in een normale auto. Je zult de beschikking moeten hebben over een busje met voldoende ruimte.
  • Bij het vervoer van kickbike steps moet je rekening houden dat deze tijdens het vervoer snel kunnen beschadigen en dat je daar door middel van schuim of dekens voorzorgsmaatregelen voor moet nemen.
 

Kickbike verhuur

Kickbike verhuur
Locatie: Heereweg 57 in Schoorl

Cross country kickbike verhuur op een off the road step met schijfremmen. Wil je eens wat anders dan fietsen, dan is dit een leuke uitdaging. Je kunt het zo intensief maken als je zelf wilt. Eerst zwoeg je omhoog en daarna zoef je naar beneden.

Bolderkar verhuur

Bolderkar verhuur
Bolderkar verhuur; erg leuk wanneer je er met de kinderen of de hond op uit gaat. Lachende gezichtjes en de kinderen hobbelen in de bolderkar over bos- en schelpenpaden door het duingebied. Ook een tas of koelbox met proviand voor de picknick kan mee. Het is een waar festijn om met de strandkarren door de duinen van Schoorl te wandelen.

Laatste Nieuws