Teamuitjes organiseren boeken

Teamuitjes organiseren boeken

Teamuitjes organiseren boeken

Leuke spannende uitjes en sportieve activiteiten voor elk team.

Schoorlactief is expert in teamuitjes organiseren

Om een teamuitje te organiseren beschikt Schoorlactief over verschillende locaties die bij uitstek geschikt zijn voor sportieve uitjes voor elk team. Op het rustig gelegen strand Camperduin in Schoorl prijkt ons opvallende gele strandpaviljoen als verblijfsmogelijkheid voor teamuitjes, Van hieruit kun je kajakken en raften op zee maar ook disc-golven, twisteren, beachvolleyballen, kiten en nog veel meer leuke activiteiten op het strand. In het afwisselende duingebied direct achter ons paviljoen gelegen kan ook worden gesport. De unieke ligging maakt verschillende combinaties mogelijk die wij in een keuze arrangement voor teamuitjes aanbieden. Ook in de dorpskern van Schoorl hebben wij een vertreklocatie en door de vele horeca in de omgeving kun je ieder gewenste etablissement als vertrek locatie voor het teamuitje kiezen. Dit kun jezelf reserveren en organiseren. De keuze van jouw leukste idee voor een teamuitje boek je natuurlijk bij Schoorlactief. Vraag via het reserveringsformulier vrijblijvend een offerte aan.
teamuitjes organiseren boeken  boeken teamuitjes organiseren

Teamuitjes in het bos en de op de hei, op zee, het strand of in de duinen

Een uitje met een team is Schoorl is een gegarandeerd succes voor groepsuitjes. In zee en op het strand zijn verschillende activiteiten mogelijk. Brandingkajakken. brandingraften, ultimate frisbee, kiten en beachvolleybal zijn slechts een paar voorbeelden. Activiteit die erg geschikt zijn voor teamuitjes in het duingebied zijn bijvoorbeeld: kickbiken, kompaspuzzeltocht, gps-loop en boogschieten. Voor de meeste andere activiteiten maakt de locatie niet zoveel uit. Die kunnen namelijk op iedere gewenste locatie plaats hebben.
Teamuitjes activiteiten organiseren of een arrangement
Ben je op zoek naar een uitje voor een team van gelijk gestemde die ook conditioneel op een zelfde lijn zitten, dan zou je een teamuitje met een enkele activiteit kunnen organiseren. Je zult in dat geval tijdens het teamuitje allemaal op dezelfde locatie met dezelfde activiteit bezig zijn en daar dan ook daadwerkelijk iets van kunnen opsteken. Zijn de leeftijden en is de samenstelling van een team erg uiteenlopend dan is een arrangement met meerdere activiteiten aan te raden. Door het rouleren langs verschillende activiteiten ben je weliswaar per activiteit een stuk korter bezig, maar de verscheidenheid aan verschillende belevingen is dan groter.
organiseren boeken teamuitjes  teamuitjes boeken en organiseren

Een uitdagend maar verantwoord teamuitje

Ons team van begeleiders en instructeurs staan klaar om je welkom te heten. In een ontspannen sfeer en veel persoonlijke aandacht worden de groepsuitjes activiteiten georganiseerd. Er is voor ieder wat wils en je kunt het zo uitdagend maken als je zelf wilt. Ga je voor spanning en sensatie of doe je het wat rustiger aan. Ieder teamuitje is bij ons in goede handen en op de instructeurs kun je vertrouwen. Je kunt vast wel indenken dat bij sporten zoals brandingkajakken en raften meer van een instructeur verwacht mag worden. Daarom zijn onze instructeurs daar specifiek voor getraind en worden ook de uitdagende activiteiten een verantwoord succes. 

Teamuitjes experts sinds 1979

Met een aanzienlijk lange ervaring organiseren wij teamuitjes op elk niveau. Niet alleen met brandingkajakken en brandingraften is Schoorlactief de trendzetter en wildwaterexpert, ook innoveerde wij activiteiten als steppen (kickbiken), een reuze twistmat en bouwden wij een unieke mobiele speleologiegrot met klimwand. De mogelijkheden aan spelletjes en teambuildingsactiviteiten voor teamuitjes is bijna onbeperkt. Heb je zelf een idee laat het ons dan weten. Wij helpen je graag bij het organiseren van een teamuitje.
teamuitjesorganiseren boeken  organiserenteamuitjes  boeken

Aansprakelijkheid bij het organiseren van teamuitjes

Het verbaast ons dat bij het organiseren van teamuitjes zelden stil wordt gestaan bij de aansprakelijkheid. Wist je dat je als organisator de plicht hebt te controleren of een organisatie die de activiteiten gaat doen wel voldoende gekwalificeerd is en een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering heeft?  Iedereen kan namelijk groepsuitjes aanbieden. Bij Schoorlactief zijn deze zaken goed voor elkaar. Wij beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering voor al onze activiteiten en werken wij met goed opgeleide begeleiders en instructeurs die de teamuitjes verantwoord organiseren. Ook neemt Schoorlactief deel aan de NEN commissie avontuurlijke vrijetijdsactiviteiten en ISO normering.
 
  

Teamuitjes

teamuitjes organiserenboeken  organiseren teamuitjesboeken

teamuitjesorganiserenboeken  organiserenteamuitjesboeken
 

Laatste Nieuws