Sportpaviljoen Camperduin

Een heerlijk dagje aan het strand van Camperduin. Met een kajak of kano surfen in de golven van de branding is spectaculair. Het is een unieke activiteit voor een groepsuitje.

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen met leuke activiteiten voor jong en oud. Ook het onderdeel brandingkajakken wordt vanuit hier georganiseerd.

Het stranddeel waar Hookipa Beach staat is ruim en heerlijk rustig. Op het strand hebben we alle ruimte voor onze strandactiviteiten. Ook voor het brandingkajakken zijn de omstandigheden ideaal. De golven voor dit deel van de Nederlandse Noordzeekust zijn perfect om op te surfen. Zo nu en dan komen er nieuwsgierige zeehondjes langs om een kijkje te nemen.

Bij het strand van Camperduin is voldoende parkeergelegenheid. Dit is betaald parkeren. Vanaf de parkeerplaats loop je richting de strandopgang. Je loopt langs de slagboom en gaat boven aangekomen naar rechts het fiets- en wandelpad op. Na ongeveer 200 meter kom je bij de strandopgang van Hookipa Beach. Je loopt het strand op en ziet het sportpaviljoen al liggen.

In het paviljoen zijn kleedruimtes, toiletten en buitendouches. Er is een kantine en een ruim buitenterras. Hiervandaan heb je een mooi uitzicht op het strand en de zee. Voor een kleine snack kun je bij ons terecht. Voor een heerlijke lunch of andere maaltijd kun je naar een van de nabijgelegen strandpaviljoens.

Ben je benieuwd geworden naar het brandingkajakken? Klik dan hier voor meer informatie.
Informatie over een strandsportdag vind je op deze pagina.

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer