Speleologie en klimmuur

Ben je op zoek naar een leuke en unieke activiteit voor volwassenen? Huur dan deze speleologie en klimmuur kar. Het zal het middelpunt zijn van het evenement dat je organiseert. Het speleologie gedeelte zit binnen in de kar en is een gangenstelsel van maar liefst 30 meter lang!

Spelonken en klimmen voor jong en oud op deze unieke speleologie en klimmuur

Speleologie en klimmen voor wie?

Een zeer gewilde activiteit met dikwijls hilarische taferelen. De mobiele speleologie en klimmuur is geschikt voor grote en kleine groepen. Ook erg leuk voor braderieën en evenementen. Het spelonk wordt regelmatig door gemeentes, evenementenorganisaties en de scouting gehuurd.

Te combineren met andere groepsuitjes

De speleo-/klimbox kun je uitstekend combineren met andere activiteiten. Het aantal deelnemers kent geen limit, maar is wel afhankelijk van de tijdsduur en hoelang men individueel in het spelonk of op de klimwanden is.

Naar hartenlust bolderen en klimmen

In een natuurlijke omgeving kan bij speleologie soms ook worden geklommen. Op onze mobiele speleo-klimbox hebben wij dat nagebootst met 18 vierkantenmeter klimwand. Er kan dus naar hartenlust gebolderd worden (bolderen is klimmen zonder touw). De klimmuur is met 3 meter hoogte te laag om met touwen te zekeren. Een volwassen persoon zal met zijn voeten niet meer dan 1,20 meter boven de grond komen en voor kinderen kan dat 1,50 meter zijn.

  • Locatie: wij brengen de speleologie/klimmuur vanuit Schoorl voor 0,35 p/km naar iedere gewenste locatie.
  • Groepsgrootte: in en op de speleologie en klimmuur wisselen de personen zich in een rap tempo. Voor kijkers is het natuurlijk een schitterend schouwspel om te zien en te horen. Een combinatie met een andere activiteit waarbij men zich tijdens het wachten kortstondig kan vermaken is bij grote groepen aan te raden.

Reserveren

Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%. Buiten de weekeinden en feestdagen geldt een korting van 10% op de verhuurprijs.

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer