Over ons

Welkom op onze website! Wij zijn een klein bedrijf gevestigd in het centrum van Schoorl en op het strand van Camperduin. Vanuit hier organiseren wij groepsactiviteiten voor kleine groepen tot en met 20 personen.

Schoorl Actief

Schoorl Actief is opgericht door Erik Wegman. Samen met zijn vrouw Brigitta verhuisde zij in 1982 van Amsterdam naar Schoorl. Ze werden aangetrokken door de prachtige omgeving. Schoorl is met haar bos, duinen, zee, strand en uitgestrekte polders uniek. Het is een prachtig speelterrein met voor ieder wat wils.

Erik is naast eigenaar van Schoorl Actief ook eigenaar van het succesvolle wildwaterkajak bedrijf Europagaai. Europagaai is de expert op het gebied van wildwaterkajakken. Een hechtteam van instructeurs verzorgt kajakcursussen en vakantie door heel Europa en daarbuiten.

De activiteiten van Schoorl Actief

Voor een groepsactiviteit met een kleine groep ben je bij Schoorl Actief aan het juiste adres. Wij organiseren graag de activiteiten tijdens jouw feest. Of het nu een bedrijfsuitje of een kinderfeestje is, we maken jouw dag tot een succes. Je kunt kiezen voor een losse activiteit of een arrangement. Onze arrangementen bestaan uit meerdere activiteiten die je zelf samen kunt stellen. Ook individueel kun je bij ons terecht. Zo kun je een kickbike step huren of het duingebied verkennen met onze unieke kompaspuzzeltocht!

Al onze activiteiten zijn te vinden op onze website. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer