Ideeën voor een Schoolreisje in Schoorl

Met de klas een dagje naar Schoorl of misschien wel een hele week! In Schoorl kunnen kinderen zich uitermate goed vermaken. De natuur is een groot speelterrein. Ben je opzoek naar een leuk, sportief en leerzaam uitje voor tijdens een Schoolreisje in Schoorl? Misschien kunnen wij je helpen.

Kompaspuzzeltocht voor kids

De kompasloop ‘Avontuur’ is speciaal uitgezet voor kinderen van 5 tot 12 jaar. De route is ongeveer 2,8 km en duurt zonder pauzes 1,5 uur. Natuurlijk kun je er zo lang overdoen als je zelf wilt. Onderweg kun je bijvoorbeeld gaan picknicken of met de kinderen een bos- en duin spel spelen. Deze kompaspuzzeltocht is online te bestellen. We sturen de box naar je toe of je kunt deze bij ons op komen halen. Zo kun je helemaal zelf het tijdsschema bepalen van jullie schoolreisje in Schoorl.

Meer weten over de Kompasloopbox Avontuur? Klik hier.

Met een step door de duinen

Voor iets oudere kids, vanaf 12 jaar, is steppen op een kickbike step ontzettend leuk. Het is een unieke beleving en tegelijkertijd lekker sportief. Naar beneden steppen gaat heerlijk snel. Omhoog vergt wat meer van je conditie. Je bepaald zelf het tempo. Neem een rugtas met wat te eten en drinken mee en je kunt onderweg even pauze nemen. Je kunt het kickbike steppen ook combineren met een bos- en duin spel of met een leuke activiteit van Schoorl Actief.

Een kickbike step huren met of zonder gids kan via deze pagina.
Wil je het kickbike steppen combineren met een activiteit? Kijk dan op deze pagina.

Misschien zien we je binnenkort!

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer