Reserveren

Reserveren

Reserveren

Reserveren

Om een zomeractiviteit,winteractiviteit of een arrangement te reserveren, vindt je onderaan op elke pagina een online reserveringssysteem. Iedere reservering is geheel vrijblijvend. Je plaats pas een boeking als je een ondertekende offerte naar ons terug stuurt. Je kunt dus zonder enige verplichting met het reserveringsformulier spelen. Als je goed op let, dan zie je dat de prijs per persoon boven een bepaald aantal deelnemers steeds goedkoper wordt naar mate het aantal deelnemers toeneemt. Het vernuftige systeem om te reserveren berekend dit vanzelf. Het aantal personen waarbij de zogenaamde staffelformule in werking treed kan per activiteit of arrangement verschillen.

Bij sommige activiteiten kun je aangeven dat je gebruik wil maken van een begeleider/spelleider of dit zelf wil doen. Staat deze optie niet vermeldt dan is de aanwezigheid van een begeleider/spelleider vanzelfsprekend.

Heb je het het formulier om te reserveren helemaal ingevuld, dan kun je akkoord gaan met onze boekingsvoorwaarden. Vervolgens verzend je het formulier.

Binnen enkele dagen maar meestal zelfs nog dezelfde dag, ontvang je een offerte. Als deze naar je zin is kun je die ondertekend terug sturen of ons berichten wat je anders wil zien. Pas als het ondertekende formulier terug is gestuurd is de n boeking geplaatst en krijg je een rekening/bevestiging toegestuurd. Er volgt dan een aanbetaling van 10% met een minimum van € 100,-. Het resterende bedrag hoeft pas 4 weken voor de activiteitsdatum te worden betaald.

Heb je vagen over het reserveren van onze activiteiten en arrangementen, stuur dan s.v.p. een berichtje via dit contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer