Personeels bedrijfsuitjes boeken

Personeels bedrijfsuitjes boeken

Personeels bedrijfsuitjes boeken

Bedrijfsuitjes boeken met sportieve actieve ideeën. Voor alle medewerkers het leukste personeelsuitje organiseren

Actieve en sportieve personeels bedrijfsuitjes boeken

Het strand Camperduin en de duinen van Schoorl zijn de perfecte locatie voor bedrijfsuitjes met een sportief en actief karakter. Je kunt met een gerust hart onze personeels bedrijfsuitjes boeken. Het afwisselende landschap met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en natuurlijk het prachtige strand nodigen uit voor een onvergetelijke dag voor uw bedrijf. In het enorme duingebied kun je uren vertoeven en vanaf de hoge duintoppen is dikwijls de zee maar ook het achterliggende poldergebied te zien. Op het strand bij Camperduin is het altijd heerlijk rustig. Niet voor niets wordt dit het stille strand genoemd. Van april t/m oktober hebben wij een eigen strandpaviljoen van waaruit de personeelsuitjes georganiseerd kunnen worden. Ook in het dorpscentrum van Schoorl hebben wij een locatie vanwaar uit bedrijfsuitjes kunnen starten. Een overvloed aan horecagelegenheden bieden goede verblijf- en cateringmogelijkheden. Voor catering op het strand kun je bij het naast ins gelegen horeca strandpaviljoen terecht. De voorkeur van locatie kun je bij het personeels bedrijfsuitjes boeken aan ons doorgeven.
personeels bedrijfsuitjes boeken  personeels bedrijfs uitjes boeken

Strandsportdag bedrijfsuitjes boeken of activiteiten in het duingebied als personeelsuitje organiseren

Met een arrangement van verschillende activiteiten is een bedrijfsuitje geschikt voor sportieve- en minder sportieve personeelsleden. Je kunt echter ook een enkele specifieke activiteit kiezen en als bedrijfsuitje boeken. Er is dan meer tijd voor oefenen en instructie zodat je ook echt wat kunt leren. Brandigraften, brandingkajakken zijn slecht een paar voorbeelden die als personeelsuitje vaak georganiseerd en geboekt worden. Bij een strandsportdag kun je ook voor deze adrenaline activiteiten kiezen en kun je deze aanvullen met activiteiten zoals: een kompasloop, gps-tocht, speedminton, disc-golf, twisterspel, kite-vliegeren, zandsculpturen, jeu-de-boules en teambuilding. In de duinen zijn een biking en hiking arrangement mogelijk. De hoofdactiviteit is dan een kompasloop of gps-tocht gecombineerd met activiteiten zoals: disc-golf, twisterspel, speleologie, klimmen en teambuildingsactiviteiten. Ook in Alkmaar hebben wij activiteiten. Een kajak puzzeltocht al dan niet gecombineerd met een bezoekje aan het biermuseum of de kaasmark is geweldig leuk voor een bedrijfsuitje. Wie zijn grenzen wil verleggen krijgt daar op verantwoorde wijze de gelegenheid voor, maar voor wie het wat rustiger aan wil doen is er ook voldoende aandacht. laat Schoorlactief het personeelsuitje organiseren, dan hoeft niemand zich te vervelen!

Actieve personeels bedrijfsuitjes boeken voor jong en oud!

Personeels bedrijfsuitjes boeken? Bij groepen met veel leeftijdsverschil en/of andere interesse kun je zelf de activiteiten in een arrangement kiezen. Wij willen daarbij graag advies geven en helpen. Is er een groepssamenstelling redelijk van gelijk niveau, dan kun je ook voor een specifieke activiteit kiezen. Bij organiseren van een arrangement voor een personeelsuitje worden er groepjes gemaakt die uit de verschillende onderdelen kunnen kiezen. Bij een enkele activiteit blijft de hele groep op dezelfde locatie en neemt iedereen deel aan dezelfde activiteit. Bij een arrangement blijft men ook zoveel mogelijk op eenzelfde locatie, maar zullen de groepen wel iets meer verspreid worden.
personeelsuitjes  bedrijfs boeken  

Verantwoord spannende sportieve personeels bedrijfsuitjes boeken

Veilig en verantwoord activiteiten organiseren en personeels bedrijfsuitjes boeken vinden wij erg belangrijk. Adrenaline activiteiten vereisen soms specifiek opgeleide begeleider. Met name voor brandingkajakken en brandingraften onderscheiden wij ons met speciaal daarvoor opgeleide wildwaterinstructeurs waarvan sommige zelfs tot de wereldtop van het wildwaterkajakken behoren. Zeer gepassioneerd door de sport, zullen zij hun kennis en ervaring op de deelnemers proberen over te brengen. Ook bij alle andere activiteiten komt de gedrevenheid van onze begeleiders en instructeurs tot hun recht. In een ongedwongen sfeer en met zoveel mogelijk individuele aandacht is elk bedrijfsuitje bij hen in goede handen en een verantwoord succes!

Personeels bedrijfsuitjes boeken sinds 1979

Schoorlactief heeft flink wat jaren ervaring in het organiseren van sportieve en actieve personeelsuitjes en ontwikkelde zich tot een van de meest toonaangevende activiteiten organisaties. Op innovatieve wijze is ons activiteitenprogramma samengesteld. Zo introduceerde Schoorlactief het steppen, nu ook wel kickbiken genaamd, als groepsactiviteit en zijn wij de bedenkers van de reuze twistmat waar je tijdens een bedrijfsuitje met z’n allen in de knoop kan staan.
bedrijfsuitjes personeels boeken  

Aansprakelijkheid personeels bedrijfsuitjes boeken

Bij een personeels bedrijfsuitjes boeken moet je er rekening mee houden dat er voor de directie van het bedrijf een zorgplicht geldt. Zij dienen er voor te zorgen dat bij het boeken van een bedrijfsuitje duidelijk is dat die organisatie kwalitatief voldoet en een aansprakelijkheidsverzekering heeft. Bij Schoorlactief zijn deze zaken goed geregeld. Ook heeft Schoorlactief in een daartoe opgerichte commissie bij de NEN meegewerkt aan de ontwikkeling van de ISO norm avontuurlijke vrijetijdsactiviteiten. Helaas is het nog steeds zo dat iedere gek met en bos touw en een kajak een buitensportbedrijf kan beginnen.
bedrijfsuitjespersoneels boeken  personeelsbedrijfsuitjes boeken

Bedrijfsuitje boeken en personeelsuitjes organiseren

personeelsbedrijfsuitjesboeken  personeelsuitjesbedrijfsboeken

personeelsboekenbedrijfsuitjes   bedrijfsuitjesboekenpersoneels
 

Laatste Nieuws