Locatie

Locatie

Locatie Hookipa Beach

Onze locatie

Met de hoogste en breedste duinen van Nederland is Schoorl en omstreken misschien wel het uniekste plekje van de Noordzeekust. Het strand Camperduin Noord staat bekend als het stille strand en zelfs op warme zomerse dagen is het hier relatief rustig. Een ideale locatie voor sportieve buitensporters! Het 1.800 hectare schitterende duingebied, is omringd door uitgestrekte polders en bossen. Dit is onbetwist de perfecte locatie voor ontspanning, sport en recreatie.

Onze activiteiten kunnen op drie locaties starten; Bij het sportpaviljoen op het strand Camperduin 9, op de sportvelden in Schoorl of vanaf de Heereweg 57 in het centrum van Schoorl.
Je kunt ook zelf een startlocatie zoeken. Kijk hiervoor op deze pagina met mogelijkheden en afstanden.

Europagaai strandpaviljoen Hookipa Beach

Veel van onze activiteiten vinden plaats of starten bij ons strandpaviljoen Hookipa Beach op het strand Camperduin 9 in Schoorl). Dit strandpaviljoen is gebouwd op palen en ligt 100 meter in Noordelijke richting vanaf de hoofdopgang. We hebben ook een eigen strandopgang. Dit is het eerste zandpad links als je het fietspad in Noordelijke richting volgt. Het paviljoen heeft een ruim terras en er zijn toiletten, buitendouches en kleedruimtes. Ook is er een kantine voor koffie, thee en frisdrank.

Snacks een lunch of diner zijn verkrijgbaar bij de horecapaviljoens aan de hoofd strandopgang. Op verzoek verzorgen wij wel lunchpakketten.
Horecapaviljoen Lutger et Margo ± 100 lopen en zelf te reserveren.
Horecapaviljoen Struin ± 250 meter lopen en zelf te reserveren

Vanaf april t/m oktober bieden wij cursussen en activiteiten voor grote en kleine groepjes aan.

Routebeschrijving strand Camperduin 9
Auto: A9 – bij Alkmaar de N9 Den Helder – neem afslag Schoorl – volg de borden Camperduin – je blijft deze kronkelweg volgen en gaat bij de rotonde Camperduin rechtdoor naar het parkeerterrein. Als je het strand via de hoofdopgang op loopt ga je rechtsaf en ziet na ± 100 meter ons onderkomen staan. Je kunt ook via het fietspad (na de slagboom rechts) lopen en dan bij de houten fietsenrekken links het duin oversteken. Je bent dan meteen bij het Europagaai strandpaviljoen Hookipa Beach.

Openbaar vervoer: neem vanaf station Alkmaar de bus 151 tot aan Camperduin. Bus 155 is ook mogelijk maar deze rijd niet op zondag.

Sportvelden Schoorl

Tegen de duinen en aan de rand van het gezellige centrum van Schoorl liggen de sportvelden van waaruit activiteiten als boogschieten, disc-golf speedminton en reuze-twister georganiseerd kunnen worden.

  • Door de gunstige ligging in het centrum van Schoorl is er een ruime keuze uit restaurantjes en terrasjes.

Routebeschrijving sportvelden Schoorl
Auto: A9 – bij Alkmaar de N9 Den Helder – neem afslag Schoorl – volg de borden centrum Schoorl – in het centrum rechtsaf langs het grote parkeerterrein. Aan het eind van het parkeerterrein de auto parkeren. Je loopt nu ongeveer 50 meter door naar de Sportlaan en ziet de ingang van de voetbalvelden.

Openbaar vervoer: neem vanaf het station Alkmaar bus 151 naar Schoorl. Uitstappen op halte Bovenweg, oversteken en de Huismanlaan aflopen. Recht voor je zie je de sportvelden liggen. Bus 155 stopt vlak bij de sportvelden maar rijd niet op zondag.

Heereweg 57 Schoorl

Aan de duinvoet in het centrum van Schoorl op steenworp afstand van de sportvelden staat aan de Heereweg 57 ons woonhuis met kantoor en opslag. Door de vele terrasjes in de buurt en de sportvelden die recht tegenover ons gelegen zijn, kan dit een ideale startplek zijn voor een kompasloop, het kickbiken of andere activiteiten.

Je kunt op de grote parkeerplaats recht tegenover de Heereweg 57 verzamelen en direct vanaf deze locatie aan de activiteit beginnen.

Het is ook mogelijk om in een uitspanning te verzamelen waar je consumpties kunt nuttigen voordat je aan de activiteit begint. Hier is een overzicht met de mogelijkheden en afstanden tot onze verschillende locaties. Bar, terras en restaurant Honky Tonk of Het Klimduin zijn niet ver van onze locaties, sportvelden en Heereweg 57 gelegen.

Bij het plaatsen van een optie of boeking kun je kenbaar maken wat je voorkeur van locatie is.

Routebeschrijving Heereweg 57 Schoorl
Auto: A9 – bij Alkmaar de N9 Den Helder – neem afslag Schoorl – volg de borden centrum Schoorl – in het centrum rechtsaf langs het grote parkeerterrein. Aan het eind van het parkeerterrein de auto parkeren. Je loopt nu ongeveer 100 meter naar de Heereweg nr 57 (dit is schuin tegenover de Rabobank).

Openbaar vervoer: neem vanaf het station Alkmaar bus 151 naar Schoorl. Uitstappen op halte Bovenweg, oversteken en de Huismanlaan aflopen. Links de Heereweg op lopen tot nummer 57 (aan je rechterhand).
Bus 155 stopt direct bij ons voor de deur maar rijd niet op zondag.

Mocht je in Schoorl willen overnachten, er zijn voldoende mogelijkheden. Klik hier voor een lijst met groepsaccommodatie, hotels, campings en vakantiehuisjes.
 

Laatste Nieuws