Kompasloop Avontuur

Kompasloop Avontuur

 

Voor de echte avonturiers hebben we deze prachtige route uitgezet. Deze route is ook uitermate geschikt voor families.

Zowel volwassenen als kinderen beleven met deze kompasloop het ware avontuur! Met behulp van het kompas en de beschrijving zoek je samen de beste route door het bos en de duinen. Langs een touw kun je het zandduin op en kom je op kronkelende paadjes verscholen in de natuur.

Informatie

Locatie

Deze route start en eindigt bij Buitencentrum de Schoorlse Duinen. Hier is parkeergelegenheid, een restaurant, toiletten en een groot buitenspeelterrein.

Afstand

Wanneer je aan een stuk doorloopt dan duurt de kompasloop ongeveer anderhalf uur. Onderweg kom je mooie plekken tegen waar je kunt gaan picknicken, van het uitzicht genieten of een bos en duinspel kunt spelen. Je kunt je de hele dag prima vermaken. De tijdsduur bepaal je uiteindelijk zelf.

Voor wie?

De kompasloop Avontuur is een uniek en leuk uitje voor gezinnen, groepen, families, kinderfeestjes en scholen. Volwassenen en jongeren kunnen het uitdagende opdrachtenboekje voor volwassenen kiezen. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen ook actief deelnemen aan de route. Voor kinderen kun je het opdrachtenboekje Kids bestellen. Deze is geschikt voor kinderen t/m ±12 jaar. Deze route is niet geschikt voor kinderwagens.

Wat zit er in de Kompasloopbox Avontuur?

In de box zit informatie over de kompasloop, een kompas, de route en plattegrond, een opdrachtenboekje voor volwassenen of kinderen en een antwoordenkaart. In het opdrachtenboekje staan 14 opdrachten/vragen. Je kunt ook zelf opdrachten/vragen erbij bedenken. Hiervoor hebben we twee pagina’s in het boekje gereserveerd. In het boekje leggen we uit hoe het kompas werkt. Zo heb je de gebruiksaanwijzing altijd bij de hand. Het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is een pen en eventueel kleurpotloden.

Dit zijn de prijzen

Kompasloopbox Avontuur Kids € 19,50
kompas, route & kaart, opdrachten-/puzzelboekje, info & uitleg, antwoordenkaart

Optioneel extra bij te bestellen:
– opdrachten-/puzzelboekje kids € 2,50
– opdrachten-/puzzelboekje volwassenen € 2,50
– route met plattegrond kaart € 2,50
– kompas € 7,50
– mini kompas € 2,50

Kompasloopbox Avontuur Volwassenen € 19,50
kompas, route & kaart, opdrachten-/puzzelboekje, info & uitleg, antwoordenkaart

Optioneel extra bij te bestellen:
– opdrachten-/puzzelboekje kids € 2,50
– opdrachten-/puzzelboekje volwassenen € 2,50
– route met plattegrond kaart € 2,50
– kompas € 7,50
– mini kompas € 2,50

Wedstrijd element

Loop je de kompasloop met meerdere groepjes? Dan kun je er een wedstrijd van maken! Wie loopt de route het snelst en heeft de meeste vragen goed?

In het opdrachtenboekje schrijf je jullie start- en eindtijd op. Aan het einde van de loop reken je uit hoeveel minuten jullie er over gedaan hebben. Voor ieder fout antwoord van de puzzelvragen kun je 2 minuten bij de looptijd optellen. Het team met de snelste looptijd wint!

Reserveer hieronder je Kompasloopbox Avontuur + eventuele extra’s

Onze kompasloop-box is tijdelijk verkrijgbaar bij Staatsbosbeheer “Buitencentrum Schoorlse Duinen”

Oorsprongweg 1, 1871 HA Schoorl

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer