Kompasloopbox

Ben jij een echte avonturier? Dan is een kompasloop iets voor jou.

Met behulp van het kompas zoek je de weg door het bos en duingebied van Schoorl. Je krijgt een opdrachtenboekje mee waarin allerlei vragen en opdrachten staan. Niet alleen heel leuk en sportief maar ook heel leerzaam! In de Kompasloopbox zit alles wat je nodig hebt.

De Kompasloopbox van Schoorl Actief. Het leukste kinderfeestje in de Schoorlse duinen!

Een gezellig uitje in het bos en duin

Met onze Kompasloopbox kun je geheel op eigen gelegenheid het duin in. Je komt op prachtige soms verscholen paden en langs weidse zandvlaktes. Hier kun je heerlijk picknicken, van de rust genieten of een bosspel doen.

De Kompasloopbox thuisgestuurd

Wanneer je de Kompasloopbox besteld dan krijg je deze thuisgestuurd. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je van start gaat met de tocht.

Wat zit er in de Kompasloopbox?

In de box zit een handleiding, een kompas, de route en plattegrond, een opdrachtenboekje en een antwoordenkaart. Extra kompassen, minikompasjes, opdrachtenboekjes en routekaarten zijn los bij te bestellen.

Familie uitje

Als familie kun je gezamenlijk de kompastocht lopen en samen het opdrachtenboekje invullen. Voor een onderlinge wedstrijd kun je voor ieder familielid een extra opdrachtenboekje en/of (mini) kompas bij bestellen.

Wedstrijdelement voor groepsuitjes en kinderfeestjes

Loop je de kompasloop met meerdere groepjes? Dan kun je er een wedstrijd van maken. Heb je meerdere opdrachtenboekjes of kompassen nodig? Geen probleem. Het opdrachtenboekje, het kompas en de route en plattegrond zijn los bij te bestellen. We hebben ook minikompasjes!

Bekijk hieronder onze routes en bestel jouw Kompasloopbox

Onze kompasloop-box is tijdelijk verkrijgbaar bij Staatsbosbeheer “Buitencentrum Schoorlse Duinen”

Oorsprongweg 1, 1871 HA Schoorl

 

Kompasloop Avontuur

Kompasloop Avontuur
Zowel volwassenen als kinderen beleven met deze kompasloop het ware avontuur! Deze route is echter niet geschikt voor kinderwagens.

Tijdsduur: variƫrend van 1.5 uur tot een hele dag
Start: Buitencentrum de Schoorlse Duinen

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer