Kickbiken in Schoorl

Kickbiken in de Schoorlse duinen is een unieke beleving. In het bos- en duingebied vindt je eindeloos veel fietspaden en prachtige fietsroutes. Er mogen geen auto’s komen, dit maakt dat je optimaal kunt genieten van de rust en de ruimte.

Met je step zoef je over de fietspaden. De wind waait heerlijk door je haren. Naar beneden steppen gaat lekker snel. Omhoog vergt wat meer van je conditie. Je kunt het rustig aan doen of er een work-out van maken. Je bepaald zelf het tempo.

Kickbiken in de Schoorlse duinen. Dit is een leuke en sportieve activiteit. Bij Schoorl Actief kun je een kickbike step huren.
Met het gezin of als groepsuitje kickbiken. Het is een leuke activiteit voor iedereen. Je bepaald zelf het tempo en de afstand van je tocht.

Kickbiken als activiteit

Kickbikes zijn steps voor volwassenen. Kinderen vanaf ongeveer 12 jaar kunnen deelnemen. Je kunt er een leuk uitje van maken voor het hele gezin. Ook voor een groepsuitje is kickbiken een leuke activiteit. Ga je liever alleen opstap? Geen probleem. Je kunt ook individueel een kickbike huren.

Kickbiken is voor jong en oud. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen deelnemen. Lijkt het jou leuk om wwn keer te gaan steppen? Huur een step bij Schoorl Actief.

Tip

Je kunt een rugzak meenemen met daarin wat te eten en te drinken. Onderweg kom je tal van mooie plekken tegen waar je even kunt stoppen en kunt picknicken. Zit je liever op een terrasje? Je kunt naar Schoorl aan zee steppen. Hier kun je in het strandpaviljoen, met uitzicht op zee, wat eten en/of drinken.

Steppen verhuur in Schoorl. Steppen door de Schoorlse duinen. Kickbiken is een leuke en sportieve activiteit.
Dit zijn onze kickbike steps. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Boek een groepsuitje in Schoorl of huur los een kickbike step.

Reserveren

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag eens op een kickbike step het Schoorlse bos- en duingebied ontdekken? Via deze link kom je op de pagina waar je een kickbike kunt huren. Voor kickbiken als groepsuitje verwijzen we je graag naar deze pagina.

Misschien zien we je binnenkort!

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer