Kickbike step huren

Onze kickbikes lijken op mountainbikes en hebben grote wielen en schijfremmen. Deze grote steps zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf ca. 12 jaar.

Een kickbike step huren voor een heerlijke toertocht steppen in de duinen.

Huur een kickbike step en ontdek de prachtige omgeving van Schoorl.

Geniet van de schitterende duinen, zandvlaktes, heidevelden en dennenbossen. Op een kickbike step door het landschap is een unieke sportieve beleving. Steppen is erg leuk en je kunt het zo intensief maken als jezelf wilt. Als er tijdig van been wordt gewisseld is het kickbiken op de step heel lang vol te houden. Ga je met een groepje op stap houd dan rekening met elkaars conditie en kunnen. Wie niet zo sportief is ingesteld kan misschien beter op de fiets mee gaan. Fietsen en steppen zijn heel goed te combineren.

Kickbike step huren? Dit zijn de prijzen

2 uur is € 10,00 1 dag is € 20,00
3 uur is € 12,50 2 dagen is € 30,00
4 uur is € 15,00 3 dagen is € 40,00
5 uur is € 17,50 4 dagen is € 50,00
6 uur is € 20,00 5 dagen is € 60,00
.
Bij aankomst dient u een borgsom van € 50,- met gepast geld te voldoen

Reserveren

Reserveren kan tot 2 dagen van te voren via onderstaand formulier. Via iDeaL kun je betalen. Na ontvangst sturen wij de bevestiging.

De kickbike step die je huurt, kun je ophalen op de Heereweg 57 in het centrum van Schoorl. Vanaf hier kun je het duingebied of de polder in. Kom je met de auto? Parkeren kan niet op ons terrein. Wel is er ruim voldoende parkeergelegenheid in het centrum van Schoorl.

Kickbike steppen onder begeleiding van een gids kan vanaf 6 personen. Op deze pagina kun je het kickbike steppen als groepsactiviteit boeken.

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer