Groepsverzekering

Groepsverzekering

Groepsverzekeringen

Groepsverzekering

Annuleren door deelnemers
Tot 10 weken voor de eerste activiteiten-/cursusdag kun je binnen 7 dagen na de boekdatum zonder kosten annuleren. Annuleer je echter na 7 dagen dan storten wij al betaalde cursusgelden terug onder aftrek van 20% administratie/reserveringskosten met een minimum van € 50.00 plus kosten die wij eventueel aan uitbestede reserveringen hebben gemaakt. De datum waarop Europagaai de annuleringsbrief ontvangt geldt als annulerings­datum. Annuleer je binnen 10 weken voor aanvang van de cursus of activiteit, dan vervalt het recht op terugbetaling. We raden je nadrukkelijk aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Europagaai, HD-Kanosport, Schoorlactief, behouden zich het recht voor bij onvoorziene omstandigheden of te weinig inschrijvingen de cursus of activiteit te annuleren. De deelnemers krijgen dan het bedrag dat zij voor de betreffende activiteit betaald hebben terug zonder het recht op schadevergoeding.

Onze volledige boekingsvoorwaarden staan op deze pagina.

Groepsverzekering
Voor alle sporten en activiteiten met een verhoogd risico zoals: wildwaterkajakken, brandingkajakken, raften, golfsurfen en mountainbiken is het verplicht dat je een reisverzekering hebt afgesloten waarin het verhoogde risico is gedekt is. Neem bij twijfel contact op met de verzekeringmaatschappij waar je een verzekering afgesloten hebt of wilt gaan afsluiten.

Extra clausule
Termen die verzekeringmaatschappijen m.b.t. sporten en activiteiten met een verhoogd risico gebruiken lopen uiteen. Voorbeelden zijn:
Bijzondere sporten
Adventure & Survivalverzekering
Uitdagende sporten
Winter(sport)
Risicosporten

Een groepsreis en/of annuleringsverzekering afsluiten

AFLOPENDE VERZEKERING

Een individuele reis en/of annuleringsverzekering afsluiten

AFLOPENDE VERZEKERING

DOORLOPENDE VERZEKERING

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer