Groepsuitjes organiseren boeken

Groepsuitjes organiseren boeken

Groepsuitjes organiseren boeken

Groepsuitjes op de mooiste groepsactiviteit locaties.

Bij ons kun je de leukste groepsuitjes organiseren

Voor het organiseren van groepsuitjes ben je bij Schoorlactief op het juiste adres. Vanuit ons eigen strandpaviljoen bij Hargen aan Zee duik je al dan niet in een raft of kajak de woeste branding in. Ook teambuildingsactiviteiten en verschillende strandsporten worden vanuit deze groepslocatie georganiseerd. Het adembenemende duinresrvaat ligt direct achter ons paviljoen. Hierdoor is het mogelijk verschillende strandsporten en activiteiten in de duinen te combineren. Ook hebben wij een vertreklocatie in het centrum van Schoorl. Je kunt vanuit deze locatie prima met een groepsuitje starten. De vele horeca gelegenheden en groepsaccomodaties in de nabije omgeving zijn ook als vertrekpunt uitstekend geschikt. je kunt dit zelf met de betreffende horeca ondernemer regelen en bij ons een groepsuitje boeken. Vanaf het centrum Schoorl ligt een lang uitgestrekt duingebied van maar liefst vijf kilometer breed. Alles om een super gaaf  groepsuitje te organiseren is hier voor handen. Wat let je, plaats vrijblijvend een reservering en ontvang een offerte. Je bent nog aan niets verplicht.
groepsuitjes organiseren boeken  boeken groepsuitjes organiseren

Organiseer je een groepsuitje in de duinen, op zee of op het strand

Een heerlijk dagje actief op zee en het strand of in de duinen. Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten of in een arrangement met meerder activiteiten. Bijvoorbeeld een strandsportdag of een hiking of biking adventure, maar ook een kajakpuzzeltocht door Alkmaar. Voor brandingraften en  kajakken moet je natuutlijk naar het strand. Kickbiken wordt vanuit het centrum Schoorl georganiseerd maar de meeste ander groepsactiviteiten naar jouw eigen keuze van beide locaties van start gaan. Klik in de bovenbalk van deze website op activiteiten of arrangementen en ontdek de vele mogelijkheden om een groepsuitje te organiseren. Heb je zelf een idee laat het ons dan weten. Wij willen je graag helpen.

Groepsuitjes activiteiten of een arrangement?

Is de samenstelling van een gezelschap van eenzelfde sportiviteitsniveau, dan biedt de keuze voor een enkele activiteit de mogelijkheid om ook daadwerkelijk iets te leren en intensief te beleven. Bij een gemeleerde groep is een arrangement leuk om te doen. Omdat er meerder activiteiten in een arrangement zijn is er voor ieder wat wils. Van adrenaline junk tot het meest relaxte type. Voor iedereen die aan het groepsuitje mee doet is er een activiteit. Meestal wordt er bij een arrangement tussen de verschillende activiteiten gerouleerd. Op die manier kan men aan meerdere activiteiten proeven. Uiteraard is er dan wel iets minder tijd om echt wat van een speciefieke sport te leren en te oefenen. Daar tegenover beleef je dan wel meer verschillende dingen.
organiseren boeken groepsuitjes  organiseren groepsuitjes boeken

Een groepsuitje boeken? Wij organiseren het

Een team van gepassioneerde ervaren instructeurs staan klaar om jouw groepsuitje te organiseren. In een ongedwongen sfeer en met zoveel mogelijk individuele aandacht worden de groepsuitje begeleid. Spanning en sensatie of grenzen verleggen is mogelijk, maar je kunt het ook rustiger aan doen. Veligheid vinden wij belangrijk. Daarom werken wij met goed opgeleide instructeurs die ook voor specifieke uitdagende sporten een aanvullende opleiding hebben gevolgd. Hiermee onderscheiden wij ons. Schoorlactief maakt elk groepsuitje tot een verantwoord succes.

Sinds 1979 organiseren wij groepsuitjes

Met een jaren lange ervaring in het organiseren van groepsuitjes is Schoorlactief innovatief en toonaangevend. Niet alleen als pioniers op het gebied van brandingkajakken en brandingraften, maar ook in het bedenken en organiseren van nieuwe groepsuitjes. Zo ontwikkelde wij als eerste een reuzetwistmat en ontdekte wij de step als groepsactiviteit. tegenwoordig kickbiken genaamd. Op het gebied van teambuildingsactiviteiten en strandspelen hebben we een uitgebreid programma.
boeken organiseren groepsuitjes  groepsuitjesorganiseren boeken

Aansprakelijkheid groepsuitjes organisatie

Als organisator van groepsuitjes ben je aansprakelijk en dien je te controleren of een organisatie waar je een groepsuitje boekt gekwalificeerd is en een wettelijke aanspakelijkheidsverzekering voor haar activiteiten heeft. In dat geval is namelijk de organisatie waar je het groepsuitje boekt aansprakelijk. Helaas is het nog zo dat men ook zonder papieren groepsactiviteiten mag aanbieden. Schoorlactief zit in de NEN commissie avontuurlijke vrijetijdsactiviteiten en helpt actief mee aan een ISO normering. Uiteraard beschikken wij ook over een aansprakelijkheidsverzekering voor al onze activiteiten en werken wij met goed opgeleide begeleiders en instructeurs die de groepsuitjes organiseren. 
groepsuitjesorganiserenboeken  organiserengroepsuitjes  boeken

Welke groepsuitjes organiseren wij?

organiserengroepsuitjesboeken  organiserenboekengroepsuitjes

groepsuitjesboekenorganiseren  groeps uitjes organiseren boeken
 

Laatste Nieuws