Groepsuitje kompaspuzzeltocht

Groepsuitje kompaspuzzeltocht

 

Een rugzak met benodigde attributen, een kompas, een routebeschrijving en een opdrachtenboekje. Dit zijn de ingrediënten om op unieke wijze het Schoorlse duingebied te leren kennen. Tijdens deze kompasloop wandel je over prachtige paden en kleine tussendoor paadjes.

Deze kompasloop is tevens een puzzeltocht

In een opdrachtenboekje vind je opdrachten en vragen welke je onderweg moet zien op te lossen. De wandeltocht loopt door een duinreservaat met veel hoogte verschillen. Het brengt je op de meest mooie verscholen plekjes in de Schoorlse natuur. De kompasloop duurt twee tot drie uur en wordt afgesloten met een prijsuitreiking, waarbij de winnende groep een aardigheidje in ontvangst kan nemen.

Het wedstrijdelement tijdens de loop is gebaseerd op de snelste tijd. Je hoeft echter niet te rennen want voor goed opgeloste vragen en opdrachten krijg je flink wat bonuspunten. Met deze bonuspunten wordt de eindtijd beïnvloed. De eindtijd van de loop zelf speelt een beperkte rol maar kan wel doorslaggevend zijn! laat je slenter schoenen thuis en neem stevige doorstappers mee.

Voor kinderen hebben we een speciale kids/familie route uitgezet. Deze route is niet geschikt voor kinderwagens.

Informatie

Locatie:
Je start en eindigt op de Heereweg 57 in het centrum van Schoorl. De tocht gaat door het Schoorlse bos- en duingebied.

Mogelijkheden voor een kompasloop zijn:
Ochtend: ± van 10:00 tot 13:00 uur
Middag: ± van 14:00 tot 17:00 uur
Avond: ± van 18:00 tot 21:00 uur

Groepsgrootte:
Deze groepsactiviteit is geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Door middel van vragen en opdrachten gaan de deelnemers die in sub groepjes worden verdeeld de strijd aan. De kompasloop boeken met een kleinere groep of zonder begeleiding? Dit kan! Bestel een kompasloopbox via deze pagina. Je ontvangt de box met daarin een kompas, routekaart en opdrachtenboekje thuis. Je kunt dan zelf bepalen wanneer je de route gaat lopen en met hoeveel personen.

Reserveren

Reserveren kan via deze pagina. Na ontvangst van de reservering en betaling ontvang je binnen twee werkdagen de boekingsbevestiging. Kunnen wij de reservering niet plaatsen dan wordt de betaling volledig terugbetaalt. Als je annuleert gelden onze boekingsvoorwaarden.

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer