Groepsuitje kickbike steppen

Groepsuitje kickbike steppen

 

Op een kickbike (mountainbike step) ga je de duinen in. In het 1.800 hectare Schoorlse natuurgebied met aanzienlijke hoogteverschillen kun je uren lang kickbike steppen.

Kickbike steppen is een leuke en gezonde activiteit voor een groepsuitje. De Schoorlse duinen zijn de perfecte plek om te kickbiken.

Op een kickbike step door de duinen

Genietend van de schitterende duinen, zandvlaktes, heidevelden en dennenbossen, trap je omhoog en zoef je in een rap tempo weer naar beneden. Tijdig een beenwissel en lange slagen voorkomt verzuring van de beenspieren. Kickbiken is een prima training voor je conditie en je benen. Uiteraard kun je het ook lekker rustig aandoen. Door de schijfremmen op je kickbike kun je moeiteloos remmen. Het kickbiken kan uitstekend gecombineerd worden met een fietstocht. Het tempo ligt redelijk gelijk en is op deze manier toegankelijk als groepsactiviteit voor groepen met een uiteenlopende samenstelling.

Informatie

Locatie:
Je start en eindigt op de Heereweg 57 in het centrum van Schoorl. De tocht gaat door het Schoorlse bos- en duingebied.

Mogelijkheden voor het kickbike steppen zijn:
Ochtend: ± van 10:00 tot 13:00 uur
Middag: ± van 14:00 tot 17:00 uur
Avond: ± van 18:00 tot 21:00 uur

Groepsgrootte:
Deze groepsactiviteit kan worden geboekt vanaf 6 personen. Onder de 6 personen verwijzen wij je naar deze pagina. Hier zijn onze kickbike steps los te huur. Wij hebben 20 kickbikes. Bij meer deelnemers kun je de kickbikes eventueel zelf aanvullen met fietsen of mountainbikes. De ervaring leert dat sommige mensen het niet vervelend vinden om tussentijds de benen te kunnen ontspannen op een fiets.

Kickbiken met of zonder een gids:
De gids kent de routes, bekijkt wat het gemiddelde tempo is en past daar de lengte en moeilijkheidsgraad van het traject op aan. Kickbiken zonder gids? Dan raden we je aan van te voren de route te bepalen. Zo kun je onbezorgd genieten van je dagje uit.

Reserveren

Via deze pagina kunt u reserveren. Na ontvangst van de reservering en betaling ontvang je binnen twee werkdagen de boekingsbevestiging. Kunnen wij de reservering niet plaatsen dan wordt de betaling volledig terugbetaalt. Als je annuleert gelden onze boekingsvoorwaarden.

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer