GPS Tocht wandeling

 

GPS staat voor Globel Positioning System. Door middel van communicatie met satellieten zoek je tijdens de GPS tocht wandeling je positie en de te volgen route langs de verschillende “waypoints” weer. Op deze “waypoints” worden diverse “special tasks” en teamwork opdrachten uitgevoerd.

Zoek je weg door het duin met een GPS tocht wandeling

Na een korte instructie over de GPS ga je in groepjes op pad. De GPS tocht wandeling leidt je onder andere door de schitterende natuur van de Schoorlse duinen. Ieder groepje krijgt een rugtas mee met daarin in wat drinken enen versnapering voor onderweg. Verder krijg je als groep een handleiding waarin je opdrachten en vragen vindt welke je onderweg moet zien op te lossen.

Wedstrijdelement

Het wedstrijdelement tijdens de GPS wandeltocht is gebaseerd op de snelste tijd. Je hoeft echter niet te rennen want voor goed opgeloste vragen en opdrachten krijg je flink wat bonuspunten. Met deze bonuspunten wordt de eindtijd beïnvloed. De eindtijd van de loop zelf speelt een beperkte rol maar kan wel doorslaggevend zijn! laat je slenter schoen thuis en neem stevige doorstappers mee.  

Informatie

Locatie:
Je start en eindigt op de Heereweg 57 in het centrum van Schoorl. De tocht gaat door het Schoorlse bos- en duingebied.

Mogelijkheden voor een GPS tocht zijn:
Ochtend: ± van 10:00 tot 13:00 uur
Middag: ± van 14:00 tot 17:00 uur
Avond: ± van 18:00 tot 21:00 uur

Groepsgrootte:
De GPS tocht wandeling is geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Door middel van vragen en opdrachten gaan de deelnemers die in sub groepjes worden verdeeld de strijd aan. De GPS-tocht kan ook prima gecombineerd worden in ons arrangement buitensportdag.

Reserveren

Na ontvangst van deze reservering en een aanbetaling van € 50,- ontvang je binnen twee werkdagen de boekingsbevestiging. Kunnen wij de reservering niet boeken dan wordt de aanbetaling terugbetaalt. Als je annuleert gelden onze boekingsvoorwaarden. De reserveringskosten zijn € 50,-.

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer