Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten

Schoorl Actief biedt met groepsuitjes ruime keuze aan activiteiten voor een sportieve en recreatieve invulling van bedrijfsuitjes, familiefeestjes-, verenigingen- en vriendenuitstapjes, vrijgezellenfeesten, schoolreisjes of een andere groepssamenstelling.

Kies je uit de activiteiten een specifieke activiteit dan ben je verzekert van een bewuste en intense beleving waarbij voldoende tijd is om iedereen de juiste vaardigheden aan te leren en ervaring op te laten doen. Sommige activiteiten en sporten worden nu eenmaal nog leuker als je ook daadwerkelijk enige beheersing over de basisvaardigheden hebt. Denk bijvoorbeeld aan kajakken en vliegeren met een kite. Onze instructeurs willen je dat graag leren en hebben aandacht voor ieder individu.

Bij een arrangement kunnen meerdere activiteiten met elkaar gecombineerd worden. Het aantal activiteiten wordt in overleg bepaald en is onder meer afhankelijk van de; groepsgrootte, tijdsduur, wensen en het beschikbare materiaal en begeleiding. Een groep kan dan naar keuze aan een reeks van activiteiten deelnemen of in subgroepjes langs verschillende activiteitselementen rouleren. Bij een arrangement proef je even aan de verschillende activiteiten maar is er meestal onvoldoende tijd om ook daadwerkelijk de juiste basistechnieken aan te leren. Je kunt het dan meer zien als een try-out waarbij je even aan de verschillende elementen kunt proeven. Een heel enkele keer komen we een natuurtalent tegen die wonderbaarlijk snel iets door heeft. Wie weet is dit ook voor jou weggelegd.

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer