Familiedag uitjes ideeen

Familiedag uitjes ideeen

Familiedag uitjes ideeën

De leukste groepsactiviteiten maken wij tot een verantwoord succes.

Familiedag ideeën voor leuke familie uitjes

Voor een leuke familie uitjes ben je in de duinen van Schoorl en het strand Camperduin op het juiste adres. In het afwisselende duinreservaat kun je uren wandelen en fietsen maar ook super leuke sportieve activiteiten doen. De bossen en heidevelden worden afgewisseld met zandduinen en helmgras. kickbiken en een kompasloop zijn een aanrader maar ook disc-golf is hier erg in trek. Het strand Camperduin ligt direct achter het duingebied en niet voor niets wordt dit ook wel het stille strand genoemd. Zelf midden in de zomer is hier nog voldoende plek voor sportieve activiteiten voor een familiedag. Op het strand staat ons strandpaviljoen deze kan speciaal voor een familie uitje kosteloos gereserveerd worden. Voor familiedag ideeën hoef je niet verder te zoeken. Voor het beste idee is Schoorlactief de locatie waar je moet zijn!
Familiedag uitjes ideeen  Familiedag  ideeen uitjes

Een sportieve familiedag op het strand of in de duinen

Een dagje met de hele familie op het strand of in de duinen. Wij bieden sportieve activiteiten en arrangementen voor alle leeftijden. Heb jezelf ideeën om de familiedag in te vullen laat het ons dan weten. Wij denken graag met je mee. Bij een strandsportdag en een biking-adventure of een hiking-adventure kun je verschillende activiteiten combineren, maar een kajakpuzzeltocht door Alkmaar is ook heel erg leuk. Voor spanning en sensatie kun je met een kajak of raft in de branding op de golfen peddelen en surfen of je kunt actief bezig met een kite of kickbike. Speedminton, beachvollebal en kwalleballen vergen ook een redelijke conditie. Wil je het echter iets rustiger aan doen maar wel sportief, dan kun je twisteren met onze reuze twister of een kompasloop of GPS-tocht doen. Andere leuke familiedag ideeën zijn disc-golf, zandsculpturen, kiten met een vlieger, slacklinen, jeu de boules of teambuildingsactiviteiten, Spreken deze sportieve activiteiten je aan dan wordt het vast en zeken een geslaagd familie uitje!

Familiedaguitjes en ideeën voor de hele familie

Is het uitje bestemt voor een familiegroep meteen  groot leeftijdsverschil of valt dat wel mee. Bij een arrangement is er met de keuze van een mix aan activiteiten voor ieder wat wils. Valt je idee op een enkele activiteit, dan zal je met de hele familie tegelijk en op dezelfde plek het uitje beleven. Bij een arrangement ontstaan er groepjes die al dan niet op dezelfde locatie ieder wat anders gaat doen. Desalniettemin is het samen zijn en beleven bij een familie uitje erg belangrijk. Wij zorgen dat hier ruim voldoende tijd en aandacht voor is.
uitjes ideeën familiedag   

Onze ideeën voor een familiedag zorgen voor een verantwoord uitje

Vol passie zullen onze instructeurs en begeleiders de benodigde uitleg geven en ook individuele aandacht, als dat nodig mocht zijn. Een ongedwongen sfeer en veiligheid vinden wij belangrijk. Daarom zijn onze buitensportinstructeurs ook specifiek voor het sporten in de brandig opgeleid. Hiermee onderscheiden wij ons niet alleen, maar zijn wij ook toonaangevend op het gebied van wildwater en brandingkajakken.

Familie uitjes sinds 1979

Schoorlactief heeft een jaren lange ervaring met het organiseren van familiedag uitjes maar ook innovatief bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Zo introduceerde wij voor een sportieve familiedag het steppen, tegenwoordig kickbiken genaamd maar ook een grote twistmat waar je met de hele familie in- en uit de knoop kan raken.
  uitjes familiedag ideeën

Aansprakelijkheid familiedag uitjes

Maar weinig mensen weten dat voor het organiseren van een uitje voor een familiedag een zorgplicht geldt. Mede met de inzet van Schoorlactief wordt er een ISO keurmerk avontuurlijke vrijetijdsactiviteiten ontwikkeld om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen. Uiteraard beschikken wij ook over een aansprakelijkheidsverzekering voor al onze activiteiten.
ideeën familiedag uitjes   

Familieuitjes familiedag uitje organiseren

Familiedaguitjes ideeën  Familiedagideeën uitjes

uitjes familiedagideeën  ideeën familiedaguitjes
 

Laatste Nieuws