Tel: +31 (0)72 509 4000
Voor de super atleet

Voor de super atleet

 

Voor de super atleet

Branding kajakken, kickbiken en/of kite vliegeren voor de super atleet

Ben je opzoek naar een spectaculair groepsuitje dan is het programma voor de superatleet vast iets voor jou. Vanuit het centrum van Schoorl step je op de kickbike naar het strand. Hier trotseer je in een kajak de golven van de Noordzee en/of hang je stevig aan een kite vlieger. Als je bent uitgespeeld step je op de kickbike weer terug naar het centrum van Schoorl. Sportiviteit en goede uithoudingsvermogen zijn voor dit programma een vereiste. Daarnaast moet je ook over een gezond portie doorzettingsvermogen beschikken. Voor de super atleet is dit enerverende programma vast en zeker een uitdaging!

Voor de super atleet met conditie training is er een extreme sportieve en recreatieve adrenaline activiteitenpakket als groepsuitje of activiteitsuitstapje. Op het online reserveringsformulier kun je aangeven of je alleen wil gaan brandingkajakken of vliegeren met een kite. Kies je voor een hele dag dan kun je eventueel beide doen maar het is ook mogelijk om optimaal te genieten van de golven en de hele dag met een kajak te spelen in de branding.

  • Locatie: Camperduin in Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier).
  • Programma (ander tijdstip in overleg)
    Hele dag: 10:00 – 17:00 uur
  • Groepsgrootte: minimaal 6 personen en  maximum 20 personen.
  • Catering: koffietafel, lunch, diner, BBQ, voor een overzicht van alle optionele catering zie de pagina catering.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Kies uit de volgende groepsactiviteiten:

 

Brandingkanoen

Brandingkanoen
Wanneer er een beetje wind staat verandert de Noordzeekust in een golvenfestijn en is het super gaaf te ervaren hoe je met een kajak in de golven kunt spelen. Het is de kunst om overeind te blijven en surfend trucjes uit te voeren. Voor een beginner is omslaan onvermijdelijk, maar al snel zul je omringt door het opspattende schuim er in slagen van de golfen af te surfen en de kick van deze sport uitbundig beleven.

Steptour

Steptour
Een steptour gecombineerd met kajakken. Dat kan op verschillende manieren worden ingevuld. Kies je voor een hele- of een halve activiteitendag? Wij passen ons aan naar jouw wensen. Bij een steptour gebruik je voornamelijk de beenspieren. Bij het kajakken zijn dat je armspieren. Dit is een optimale training voor de super atleet.

Kiten op het strand

Kiten op het strand
Kiten op het strand. Lekker uitwaaien met een matrasvlieger. De kites hebben twee lijnen en het vliegeren met een kite kan erg verslavend zijn. Als je het sturen van de vlieger eenmaal onder de knie hebt wil je niet meer stoppen. Je kunt proberen om verschillende trucjes met de vlieger uit te halen en hem toch zo lang mogelijk in de lucht te houden.

Nieuwe locatie in aanbouw


Door de verbreding van het strand en de duinen heeft het Europagaai sportpaviljoen een nieuwe plek gekregen op het strand Camperduin-Noord. Met ondersteuning van een Provinciale subsidie is hier een nieuw sportpaviljoen gerealiseerd.

Laatste Nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: