Beach Volleybal

Beach Volleybal

 

Met een snoekduik in het warme zand kun je jouw team misschien op voorsprong zetten. Wie weet ga je met de fel begeerde beachvolleybal trofee naar huis. Beachvolleybal kan bij een strandsportdag eigenlijk niet missen. Het is een leuke activiteit en goed voor de teamspirit. Het strand van Camperduin is ruim en de perfecte plek om te beachvolleyballen.

Beachvolleybal voor iedereen

Het volleybalnet staat strak gespannen en de bal is opgepompt. Als de volleybalspelers gearriveerd zijn kunnen de groepjes worden ingedeeld. De scheidsrechter tovert het fluitje tevoorschijn. Laat het spel beginnen! Bij meerdere groepen wordt eerst een kwalificatie ronde gespeeld. De twee teams die overblijven spelen de finale. Zet je hakken in het zand, wie weet zit jij wel in het winnende team!

Beachvolleybal als aanvullende activiteit

Natuurlijk is beachvolleybal een traditionele strandsport dat desondanks de bekendheid en daardoor niet heel speciaal, tocht een heel grote aantrekkingskracht heeft. Zodra er een beachvolleybalveld is opgebouwd zijn de mensen niet meer van het veld te krijgen. Ook qua weersinvloeden kan het bij wat minder gunstige vooruitzichten een prima activiteit binnen een arrangement zijn. Misschien is het niet de hoofdactiviteit van de keuzes, maar het kan toch zeker een goede aanvullende activiteit zijn of een alternatieve mogelijkheid als uitwijking bij minder fraai weer. Door het spelen van een een potje beachvolleybal warm je al snel weer op. Zeker aan te raden in combinatie met watersporten in het voor- en najaar.

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer