Strandsportdag

Strandsportdag

 

Strandsportdag

Strandsportdag met verschillende activiteiten voor een heerlijk sportief stranduitje aam zee

Met het hele bedrijf, je vrienden of familie een heerlijk sportief stranduitje. Bij het arrangement strandsportdag stel je zelf het programma samen. Combineer kajakken of raften in de branding met bijvoorbeeld diskgolf en jeu de boules, dan wordt het een geslaagde dag voor zowel de super sportievelingen als degene die het wat rustiger aan willen doen. Iedereen kan de dag dan zo sportief invullen als men zelf wilt. Heeft jouw groep wat meer een homogene sportiviteitsniveau? Dan kun je het strandsportdag arrangement natuurlijk met meer conditioneel zwaardere activiteiten vullen. Hou altijd in gedachten dat een georganiseerd groepsuitje leuk voor voor iedereen moet zijn!

De activiteiten die je tijdens een sportief stranduitje kunt doen staan onder aan deze pagina beschreven. In het reserveringsformulier kun je aangeven welke activiteiten je voorkeur hebben.

 • Locatie: Camperduin in Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier).
 • Programma (ander tijdstip in overleg)
  Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
  Middag: 14:00 – 17:00 uur
  Avond: 18:00 – 21:00 uur
  Hele dag: 10:00 – 17:00 uur
 • Groepsgrootte: minimaal 20 personen.
 • Catering optie: picknick op het strand. Voor meer informatie zie de pagina picknick.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Bij een sportief stranduitje kun je kiezen uit de volgende groepsactiviteiten:

 

Branding Kajakken

Branding Kajakken
Branding kajakken en spelenderwijs genieten. Peddelend in de branding op zee surf je met een sit-on-top kajak van iedere golf. De bootjes zijn erg stabiel en een spatzeiltje om de kuip af te sluiten is niet nodig. Mocht je bij het branding kajakken omslaan dan val je er gewoon vanaf, maar je kunt er ook weer eenvoudig opklimmen. Wie kan eskimoteren heeft de mogelijkheid in een gesloten bootje te branding kajakken.

Branding Raften

Branding Raften
Om een raft te kunnen sturen heb je een goede leider nodig die zelf mee peddelt maar ondertussen de groep enthousiast weet te motiveren. Samenwerken en teambuilding zijn de sleutelwoorden tot succes. Wie neemt de leiding? Wat ons betreft komt iedereen een keer aan de beurt!

Beach Volleybal

Beach Volleybal
Beach Volleybal is bij uitstek geschikt voor een strandsportdag. Het Schoorlse strand biedt zelfs op zomerse dagen met veel drukte voldoende plek om meerdere velden op te zetten. Zet de hakken in het zand of maak een ferme snoekduik om de fel begeerde Beach Volleybal trofee te winnen.

Teambuilding Activiteiten

Teambuilding Activiteiten
Onder teambuilding activiteiten verstaan wij sportieve opdrachten, spelletjes, puzzels en raadsels die alleen door middel van samenwerking tot een goed einde kunnen worden volbracht. De uitkomst is achteraf gezien vaak logisch en misschien zelfs simpel, maar weet jij met je team onze teambuilding activiteiten te doorstaan?

Diskgolf

Diskgolf
Een parcours over het strand en door de Schoorlse duinen. Tijdens deze strandwandeling moeten de disks (frisbees) met zo min mogelijk worpen in de "targets" worden gegooid. Onderweg is er volop tijd voor "social talking". Wat is jouw sterke kant? Is dat de langeafstandsworp of juist het putten.

Speedminton

Speedminton
Speedminton; een racket en een speeder, meer heb je niet nodig voor deze snelle en leuke sport. Speedminton is een nog vrij onbekende sport die erg in opkomst is. Je kunt het op vele plekken spelen. Zelfs indoor speedminton is mogelijk als er voldoende plek is, maar... op het strand of in de duinen is en blijft het natuurlijk het aller leukste.

Twisteren

Twisteren
Twisteren op sokken of blootsvoets? Het rad wordt gedraaid en iedereen zet de hand of voet die aan beurt is op een stip waarvan de kleur omgeroepen wordt. Soms sta je relaxt te twisteren maar regelmatig ook in een onmogelijke houding. Als je samenwerkt, kun je het iemand bij twisteren behoorlijk moeilijk maken. Wie niet oppast, raakt misschien wel in de knoop.

Jeu de boules

Jeu de boules
Combineer het zonnig zandstrand met Jeu de Boules en je creëert zonder veel moeite een uitstekende Franse Sfeer. Ideaal voor diegene die zich sportief minder fysiek kunnen of willen inspannen maar ook als relax moment tussendoor. Leven als een god in Frankrijk maar dan in Nederland!

Zandsculpturen

Zandsculpturen
Met professionele scheppen, emmers, spanen, troffels en spatels ga je in groepjes aan de slag. In het begin steekt iedereen flink de handen uit de mouwen en als de basis is gelegd begint de fijnere afwerking. Terwijl met een plantenspuit het verstuiven wordt voorkomen worden de laatste details tot in de puntjes verzorgd.

Laatste Nieuws