Strandsportdag

Strandsportdag

 

Strandsportdag

Een leuk en sportief stranduitje voor bedrijven, vrienden of familie? Tijdens een strandsportdag zal niemand zich vervelen. Je kunt het zo sportief maken als je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de activiteit brandingkajakken. Dit kun je combinatie met discgolf of jeu de boules. Zo is er voor ieder wat wils.

Een heerlijke strandsportdag op het strand van Camperduin. Een leuk groepsuitje voor bedrijven, vrienden en familie. Zien we je in Schoorl?

De activiteiten die je tijdens een strandsportdag kunt doen staan onder aan deze pagina beschreven. In het reserveringsformulier kun je aangeven welke activiteiten je voorkeur hebben.

Informatie

Locatie:
Strand Camperduin 9 in Schoorl (meer informatie over ons strandpaviljoen vindt je hier).

Mogelijkheden voor een strandsportdag zijn:
Ochtend: ± van 10:00 tot 13:00 uur
Middag: ± van 14:00 tot 17:00 uur
Avond: ± van 18:00 tot 21:00 uur
Hele dag: ± van 10:00 tot 17:00 uur

Groepsgrootte:
Minimaal 10 personen. Maximaal 20 personen. Is de groep groter? Neem dan eerst even contact met ons op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Reserveren

Na ontvangst van deze reservering en een aanbetaling van € 50,- ontvang je binnen twee werkdagen de boekingsbevestiging. Kunnen wij de reservering niet boeken dan wordt de aanbetaling terugbetaalt. Als je annuleert gelden onze boekingsvoorwaarden. De reserveringskosten zijn € 50,-.

Bij een sportief stranduitje kun je kiezen uit de volgende groepsactiviteiten:

 

Brandingkanoën

Brandingkanoën
Wanneer er een beetje wind staat verandert de Noordzeekust in een golvenfestijn en is het super gaaf te ervaren hoe je met een kajak in de golven kunt spelen. Peddelend in de branding surf je met een sit-on-top kajak van iedere golf. Mocht je bij het brandingkajakken omslaan dan val je er gewoon vanaf, maar je kunt er ook weer eenvoudig opklimmen.

Beachvolleybal

Beachvolleybal
Met een snoekduik in het warme zand kun je jouw team misschien op voorsprong zetten. Wie weet ga je met de fel begeerde beachvolleybal trofee naar huis. Beachvolleybal kan bij een strandsportdag eigenlijk niet missen. Het is een leuke activiteit en goed voor de teamspirit. Het strand van Camperduin is ruim en de perfecte plek om te beachvolleyballen.

Disc golf

Disc golf
Een parcours over het strand en door de Schoorlse duinen. Tijdens deze strandwandeling moeten de disks (frisbees) met zo min mogelijk worpen in de "targets" worden gegooid. Onderweg is er volop tijd voor "social talking". Wat is jouw sterke kant? Is dat de langeafstandsworp of juist het putten.

Speedminton

Speedminton
Speedminton; een racket en een speeder, meer heb je niet nodig voor deze snelle en leuke sport. Speedminton is een nog vrij onbekende sport die erg in opkomst is. Je kunt het op vele plekken spelen. Zelfs indoor speedminton is mogelijk als er voldoende plek is, maar... op het strand of in de duinen is en blijft het natuurlijk het allerleukste.

Twister XL

Twister XL
Twisteren op sokken of blootsvoets? Het rad wordt gedraaid en iedereen zet de hand of voet die aan beurt is op een stip waarvan de kleur omgeroepen wordt. Soms sta je relaxt te twisteren maar regelmatig ook in een onmogelijke houding. Als je samenwerkt, kun je het iemand bij twisteren behoorlijk moeilijk maken.

Jeu de boules

Jeu de boules
Combineer het zonnig zandstrand met Jeu de Boules en je creëert zonder veel moeite een uitstekende Franse Sfeer. Ideaal voor diegene die zich sportief minder fysiek kunnen of willen inspannen maar ook als relax moment tussendoor. Leven als een god in Frankrijk maar dan in Nederland!

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer