Strandactiviteitend

Strandactiviteitend

 

Strandactiviteiten dag

Strandactiviteiten dag met een combinatie van de leukste spelletjes en sportactiviteiten voor iedere soort groepssamenstelling en elke leeftijdscategorie

Locatie: Strand Camperduin Noord in Schoorl

De Noordzeekust van Bergen en Schoorl staat bekend om zijn prachtige brede en schone zandstranden. Een locatie die bij uitstek geschikt is voor een leuke strandactiviteiten dag aan zee. Met een groep sportieve mensen sportief bezig op het strand. Als het onder een brandend zonnetje te warm wordt is er heerlijke verkoeling in zee of kun je bij een briesje uitwaaien in de wind. Voor iedere groep en vrijwel elk weertype zijn er mogelijkheden om een strandactiviteiten dag invulling te geven. Een strandactiviteiten dag speelt zich voornamelijk af op het strand. Zoek je een combinatie waarbij je ook op zee wil sporten en recreëren kies dan voor het arrangement strandsportdag. Bij een strandactiviteiten dag kun je het dus droog houden en sport je niet op zee.

De activiteiten die je tijdens een strand activiteitendag kunt doen staan onder aan deze pagina beschreven. Op het reserveringsformulier kun je aangeven welke activiteiten je voorkeur hebben.

 • Locatie: Camperduin in Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier).
 • Programma (ander tijdstip in overleg)
  Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
  Middag: 14:00 – 17:00 uur
  Avond: 18:00 – 21:00 uur
  Hele dag: 10:00 – 17:00 uur
 • Groepsgrootte: minimaal 20 personen.
 • Catering optie: picknick op het strand. Voor meer informatie zie de pagina picknick.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Kies uit de volgende strandactiviteiten:

 

Vliegeren in de wind

Vliegeren in de wind
Vliegeren en spelen in de wind. Tijdens de lessen leer je de vlieger te besturen en een les is geschikt voor volwassenen maar ook voor kinderen en is meestal in teamverband. Na wat oefenen krijg je controle en kun je verschillende trucjes.

Frisbee golf

Frisbee golf
Frisbee golf speel je op een parcours oo het strand of in de Schoorlse duinen. Tijdens een wandeling moeten de frisbees met zo min mogelijk worpen in de manden "targets" worden geworpen. Onderweg is er volop tijd voor socialising en aandacht voor elkaar. Wat jouw sterke kant is kun je tijdens het frisbeeën ervaren. Is dat de langeafstandsworp of ben je juist, goed in het putten.

Twister XL spel

Twister XL spel
Twister XL!...Wie kent dit spel niet? Een veld met stippen in vier verschillende kleuren, een scheidsrechter en een team dat op sokken of blote voeten staat te trappelen om te beginnen. Wie is er lenig, sterk, slim of zo standvastig als een huis?

Samenwerkingsactiviteit

Samenwerkingsactiviteit
Teambuilding activiteiten
Onder teambuilding activiteiten verstaan wij sportieve opdrachten, spelletjes, puzzels en raadsels die alleen door middel van samenwerking tot een goed einde kunnen worden volbracht.

Beachvolleybal

Beachvolleybal
Beachvolleybal heeft zich in de loop van de jaren als echte degelijke strandactiviteit bewezen. Misschien lijkt het wat gewoontjes, maar de ervaring leert dan men zich er nog steeds kostelijk mee kan vermaken. Zeker in combinatie met andere sporten is beachvolleybal aan te raden.

Slacklinen

Slacklinen
Acrobatisch balanceren over een strakgespannen Slackline of op een wiebelend Indoboard. Als je het gevoel te pakken krijgt, zoek je een balans om zo lang mogelijk te blijven staan.

Petanque

Petanque
Een wedstrijdje petanque op het zonnig strand is meer dan een spelletje en geheel authentiek aan de Franse sfeer. Het spelletje is een welkome afwisseling in een enerverend pakket van activiteiten maar ook ideaal voor wie zich fysiek gezien niet al te zwaar wil inspannen. Na het indelen van de groepen word het houten balletje (de cochonnet) geworpen en het spelletje petanque kan beginnen.

Speedbadminton

Speedbadminton
Een racket en een speeder, meer heb je niet nodig voor deze snelle en leuke sport. Speedbadminton is een nog vrij onbekende sport, die erg in opkomst is. Je kunt het op vele plekken spelen, maar op het strand is en blijft het natuurlijk het leukst. Bij speedbadminton kan een snelheid van 290 km/uur bereikt worden.

Zandkastelen bouwen

Zandkastelen bouwen
Met professionele scheppen, emmers, spanen, troffels en spatels ga je in groepjes aan de slag met zandkastelen bouwen op het strand. In het begin steekt iedereen flink de handen uit de mouwen en als de basis is gelegd begint de fijnere afwerking. Terwijl met een plantenspuit het verstuiven wordt voorkomen worden de laatste details tot in de puntjes verzorgd.

Laatste Nieuws