Kajaktocht door Alkmaar

Kajaktocht door Alkmaar

 

Kajaktocht door Alkmaar

Ideeën voor actieve culturele reizen met onze kajaktocht door Alkmaar

Nederland staat bekend om zijn prachtige polders en de mooiste kaasstad Alkmaar. Tijdens deze avontuurlijke tocht varen we vanuit de polder met een kajaktocht door Alkmaar. In een kajak zie je de omgeving vanuit een heel ander oog punt.

De oude binnenstad van Alkmaar met haar prachtige gevels zal ongetwijfeld een grote indruk op je maken. De kajaktocht door Alkmaar staat onder begeleiding van een kajakinstructeur en gids. De kajaktocht is inclusief de toegangsprijs van een rondleiding in het kaasmuseum en/of biermuseum. Dit maakt dat het uitstapje naast een sportief karakter ook enigszins een cultureel en culinair element heeft. Kajaktocht door Alkmaar als groepsuitje is voor sportieve mensen en kan in combinatie met het bier-/kaasmuseum.

  • Locatie: Bergen / Alkmaar.
  • Programma (ander tijdstip in overleg)
    Ochtend: 10:00 – 14:00 uur  (met bezoekje aan het kaas- of biermuseum)
    Middag: 13:00 – 17:00 uur    (met bezoekje aan het kaas- of biermuseum)
    Hele dag: 10:00 – 16:00 uur (met bezoekje aan het kaas- en biermuseum)
  • Groepsgrootte: minimaal 10 personen.
  • Catering: koffietafel of lunch voor een overzicht van alle optionele catering zie de pagina catering.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Kies uit de volgende groepsactiviteiten:

 

Kajaktocht

Kajaktocht
Via een kajaktocht door het polderlandschap vaar je langs de mooiste plekjes en zie in Alkmaar fraaie gevels en bezienswaardigheden. Deze tocht is zeer geschikt voor liefhebbers van natuur, cultuur en die ook nog eens sportief zijn. De kajaktocht door de grachten kun je combineren met een culinaire proeverij in het kaas- of biermuseum.

Kaasmuseum Alkmaar

Kaasmuseum Alkmaar
Het Kaasmuseum Alkmaar bezoeken we als we met de kajak via de grachten bij het Waagplein zijn aangekomen. Misschien maken we eerst nog een kort rondje langs de meest opmerkelijke bezienswaardigheden in het centrum van de stad en brengen we daarna een bezoekje aan het kaasmuseum.

Biermuseum Alkmaar

Biermuseum Alkmaar
Bij het biermuseum Alkmaar aangekomen, maken we nog een kort rondje langs de meest opmerkelijke bezienswaardigheden in het centrum van de stad. Hierna brengen we een bezoekje aan het biermuseum. Deze is gelegen aan het Waagplein. Voor het museum is een uitstapplek voor kajaks precies naast de proeverij.

Laatste Nieuws