Hiking adventure

Hiking adventure

 

Hiking adventure

Hiking adventure met leuke activiteiten in de duinen en het bos

Een heerlijk sportief uitstapje met het hele bedrijf, vrienden of familie op pas. Bij een hiking adventure kun je als basisactiviteit kiezen tussen een oer degelijke kompasloop of de route laten aangeven door het navigatiesysteem bij een GPS tocht. De hiking adventure is in combinatie met verschillende samenwerkingsopdrachten of activiteiten naar keuze. Zowel de kompasloop als een GPS tocht brengen je langs de plekken waar de andere activiteiten of opdrachten uitgevoerd kunnen worden. Je gaat in teams op pad en probeert met z’n allen de juiste route te volgen. Het team van Schoorl Actief zorgt dat de activiteiten van jou keuze onderweg klaar staan.

De activiteiten die je tijdens een hiking adventure kunt doen staan onder aan deze pagina beschreven. In het reserveringsformulier kun je aangeven welke activiteiten je voorkeur hebben.

 • Locatie: bos- en duingebied Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier).
 • Programma (ander tijdstip in overleg)
  Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
  Middag: 14:00 – 17:00 uur
  Avond: 18:00 – 21:00 uur
  Hele dag: 10:00 – 17:00 uur
 • Groepsgrootte: minimaal 20 personen.
 • Catering optie: picknick in de duinen. Voor meer informatie zie de pagina picknick.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Kies uit de volgende groepsactiviteiten:

 

GPS wandelen

GPS wandelen
GPS wandelen in de duinen met aanzienlijke hoogte verschillen. GPS is de afkorting voor Globel Positioning System. Het GPS bepaald door middel van communicatie met satellieten je positie. Het apparaat geeft de te volgen route langs de verschillende "waypoints" aan. Hier" worden diverse "special tasks" en teamwork samenwerkingsopdrachten uitgevoerd.

Kompas wandelen

Kompas wandelen
Kompas wandelen door het fraaie natuurgebied "de Schoorlse duinen". Via smalle kronkelpaadjes en oude vervallen bospaden baan je jezelf een weg door het bos en de duinen. Je komt ook langs heidevelden, vennen of duinmeertjes en zal onderweg verschillende andere activiteiten en uitdagingen tegen komen.

Twister mat

Twister mat
Twister mat!...wie kent dit spel niet? Een veld met stippen in vier verschillende kleuren, een scheidsrechter en een team dat op sokken of bloten voeten staat te trappelen om te beginnen. Hilarische taferelen zijn niet ondenkbaar en zorgen dikwijls voor grappige onvergetelijke situaties waar nog lang over wordt gesproken.

Slackline ballet

Slackline ballet
Acrobatisch slackline ballet en koorddansen over een strakgespannen spanband. Als je het gevoel te pakken krijgt, zoek je een balans om zo lang mogelijk te blijven staan. Dansend over het koord heeft de show iets weg van een soort slackline ballet. Hoeveel punten denk jij te kunnen verdienden?

Frisbee golf

Frisbee golf
Frisbee golf tijdens de hiking adventure. Er wordt een schitterend parcours afgelegd waarbij met zo min mogelijke worpen de disks (frisbee) in de "targets" moeten belanden. Ben je goed met langeafstandsworpen of is het precisie werpen bij het putten je sterke kant. Het frisbee golf spel kan zowel individueel als team worden gespeeld.

Teambuilding sportief

Teambuilding sportief
Teambuilding sportief opdrachten hebben mentale en fysieke elementen. Je kunt de keuze van de opdrachten met een gerust hart aan onze begeleiders over laten. Heb jezelf ideeën dan kan dit in overleg met ons aan het teambuilding sportief programma worden toegevoegd. Probeer met slimheid krachten te bundelen.

Frans ballenspel

Frans ballenspel
Met een Frans ballenspel als Jeu de Boules zorg je voor een relax Frans sfeertje. Een welkome afwisseling tijdens een enerverende hiking adventure. De Hollandse duinen van Schoorl vormen een fraai decor waar een ieder in de overweldigende natuur kan genieten. Wellicht is dit ook het punt voor een eventuele versnapering.

Laatste Nieuws