Twister mat

Twister mat

 

Twistermat!…wie kent dit spel niet? Een veld met stippen in vier verschillende kleuren, een scheidsrechter en een team dat op sokken of bloten voeten staat te trappelen om te beginnen. Hilarische taferelen zijn niet ondenkbaar. Dit zorgt dikwijls voor grappige en onvergetelijke situaties waar nog lang over wordt gesproken.

Twistermat voor volwassenen en kinderen

De twister mat is uitgerold… de schijf wordt gedraaid en iedereen die aan beurt is zet een voet of hand op een stip waarvan de kleur omgeroepen wordt. Soms sta je relaxt maar regelmatig ook in een onmogelijke houding. Als je samenwerkt, kun je het iemand behoorlijk moeilijk maken. Wie niet oppast, raakt in de knoop.

Het spel

Op de twistermat gaan de schoenen uit en legt de spelleider de regels uit. Tijdens het spel vallen er mensen af en wordt het speelvlak telkens verkleint zodat je elkaar in de weg blijft zitten. De afvallers assisteren de spelleider als scheidsrechter. Uiteindelijk blijft er één winnaar over. Is dat de meest atletische of de meest slimste van de groep? De twistermat is bij uitstek geschikt voor op het strand of in de duinen. Het spel kan echter ook indoor worden gespeeld en is daardoor een uitstekend alternatief bij slecht weer. Natuurlijk neemt de twistermat wel wat ruimte in, maar dat is bij de verschillende horecagelegenheden over het algemeen geen probleem.

De twistermat los huren kan ook. Kijk dan op deze pagina.

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer