Frans ballenspel

Frans ballenspel

 
Het spelen van Jeu de boules in Schoorl is een unieke beleving. De duinen van Schoorl vormen het fraaie decor tijdens dit Franse ballenspel. Het is verstandig een rustmoment in te plannen tijdens een buitensportdag. Dit kan heel goed tijdens een rustig spelletje Jeu de boules.

Jeu de boules in de Schoorlse duinen

Tijdens een actieve buitensportdag is Jeu de boules in Schoorl een van de activiteit mogelijkheden. Dit Franse ballenspel is een spel waar het aankomt op precisie en techniek. Je hoeft er geen super atleet voor te zijn. Het uitgestrekte duingebied kent onbegrensde mogelijkheden. Valleien van zand en stuifduinen zijn er in overvloed. Ook het strand is een uitstekende locatie waar je het Frans ballenspel kunt spelen.

Rouler les boules!

Bij Jeu de boules in Schoorl hoort ook een stukje Franse kaas en of…. (vul maar zelf in). Je kunt een picknick organiseren voor tijdens dit spel. Rustig wat eten en ondertussen een leuk spel spelen. Je bepaald zelf het tempo. Zo kun je individueel de strijd met elkaar aan gaan of er worden groepjes gemaakt die tegen elkaar gaan strijden.

 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer