Frisbee golf

Frisbee golf

 

Frisbee golf door het duingebeid

Frisbee golf tijdens de hiking adventure. Er wordt een schitterend parcours afgelegd waarbij met zo min mogelijke worpen de disks (frisbee) in de “targets” moeten belanden. Ben je goed met langeafstandsworpen of is het precisie werpen bij het putten je sterke kant.
Het frisbee golf spel kan zowel individueel als team worden gespeeld. Er zijn verschillende kleuren frisbees en elke frisbee heeft een nummer. Iedere groep krijgt een eigen kleur om mee te werpen. De groep die met het minst aantal worpen de frisbees in de “targets” krijgt is de winnende groep. Degene die van een groep met zijn frisbee het minst aantal worpen heeft gemaakt is de winnaar van de groep en wie overall met het mist aantal worpen de discs geput heeft is de koning of koningin van het frisbee golf. Bij kleine groepen wordt er meestal individueel gespeeld. Grotere groepen spelen over het algemeen in teams.
De duinen van Schoorl maar ook het strand zijn zeer geschikt voor frisbee golf. Je hebt namelijk zandvlaktes nodig met weinig begroeiing. Bossen en heidevelden zijn niet geschikt. Combineer je het frisbee golf met slacklinen, dan kun je op de slackline een aantal vrij worpen bij het frisbee golf winnen. Dit maakt het spelletje extra leuk en spannend.

Bekijk de foto’s!
 

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer