Buitensportdag

Ben je opzoek naar leuke buitenactiviteiten voor een groepsuitje? Misschien is een buitensportdag in de Schoorlse duinen wel iets voor jullie! Wandelend met een kompas of gps of op een kickbike step gaan jullie de Schoorlse duinen door. Onderweg stoppen jullie op een mooie plek in het bos om daar een spel of activiteit te doen.

Je hebt keuze uit meerdere activiteiten en stelt je dag helemaal zelf samen. De activiteiten die je tijdens een buitensportdag kunt doen staan onder aan deze pagina beschreven. In het reserveringsformulier kun je aangeven welke activiteiten je voorkeur hebben.

Informatie

Locatie: bos- en duingebied Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier).

Programma (ander tijdstip in overleg)
Ochtend: ± van 10:00 tot 13:00 uur
Middag: ± van 14:00 tot 17:00 uur
Avond: ± van 18:00 tot 21:00 uur
Hele dag: ± van 10:00 tot 17:00 uur

Groepsgrootte:
Minimaal 10 personen. Maximaal 20 personen. Is de groep groter? Neem dan eerst even contact met ons op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Reserveren

Na ontvangst van deze reservering en een aanbetaling van € 50,- ontvang je binnen twee werkdagen de boekingsbevestiging. Kunnen wij de reservering niet boeken dan wordt de aanbetaling terugbetaalt. Als je annuleert gelden onze boekingsvoorwaarden. De reserveringskosten zijn € 50,-.

Kies uit de volgende groepsactiviteiten:

 

GPS wandeling

GPS wandeling
GPS wandelen in de duinen met aanzienlijke hoogte verschillen. GPS is de afkorting voor Globel Positioning System. Het GPS bepaald door middel van communicatie met satellieten je positie. Het apparaat geeft de te volgen route langs de verschillende "waypoints" aan. Hier" worden diverse "special tasks" en teamwork samenwerkingsopdrachten uitgevoerd.

Kompaswandeling

Kompaswandeling
Kompas wandelen door het fraaie natuurgebied "de Schoorlse duinen". Via smalle kronkelpaadjes en oude vervallen bospaden baan je jezelf een weg door het bos en de duinen. Je komt ook langs heidevelden, vennen of duinmeertjes en zal onderweg verschillende andere activiteiten en uitdagingen tegen komen.

Twistermat

Twistermat
Twister mat!...wie kent dit spel niet? Een veld met stippen in vier verschillende kleuren, een scheidsrechter en een team dat op sokken of bloten voeten staat te trappelen om te beginnen. Hilarische taferelen zijn niet ondenkbaar en zorgen dikwijls voor grappige onvergetelijke situaties waar nog lang over wordt gesproken.

Slackline ballet

Slackline ballet
Acrobatisch slackline ballet en koorddansen over een strakgespannen spanband. Als je het gevoel te pakken krijgt, zoek je een balans om zo lang mogelijk te blijven staan. Dansend over het koord heeft de show iets weg van een soort slackline ballet. Hoeveel punten denk jij te kunnen verdienden?

Frisbee golf

Frisbee golf
Frisbee golf tijdens de hiking adventure. Er wordt een schitterend parcours afgelegd waarbij met zo min mogelijke worpen de disks (frisbee) in de "targets" moeten belanden. Ben je goed met langeafstandsworpen of is het precisie werpen bij het putten je sterke kant. Het frisbee golf spel kan zowel individueel als team worden gespeeld.

Jeu de boules

Jeu de boules
Het spelen van Jeu de boules in Schoorl is een unieke beleving. De duinen van Schoorl vormen het fraaie decor tijdens dit Franse ballenspel. Het is verstandig een rustmoment in te plannen tijdens een buitensportdag. Dit kan heel goed tijdens een rustig spelletje Jeu de boules.

Over de Schoorlse duinen

Een combinatie van bos, duin, strand en polder maakt de Schoorlse duinen een van de mooiste plekjes van Nederland. Lees meer

Sportpaviljoen Camperduin

Op het Noordelijke deel van het strand van Camperduin staat paviljoen Hookipa Beach. Vanuit hier organiseert Schoorl Actief strandsportdagen Lees meer