Adventure biking

Adventure biking

 

Adventure biking

Adventure biking is sportief genieten in de bossen en duinen van Schoorl

Adventure biking is een combinatie van een of meerdere groepsactiviteiten. Met een kickbike of fiets ga je de Schoorlse duinen in. Langs de route hebben we alles klaar staan om je een geweldige dag te bezorgen. Bij de inschrijving van een  kun je aangeven hoeveel mensen er gaan kickbiken en hoeveel er willen fietsen. Het tempo van een kickbike is vergelijkbaar met dat van een fiets. Conditioneel gezien is kickbiken wat zwaarder dan fietsen. Het ook mogelijk om een elektrische fiets, tandem of kinderzitje te huren. Vaak wordt er binnen een  groep van kickbikers en fietsers regelmatig gewisseld.

De activiteiten die je tijdens een Adventure biking kunt doen staan onder aan deze pagina beschreven. Op het reserveringsformulier kun je aangeven welke activiteiten de voorkeur hebben.

 • Locatie: bos- en duingebied Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier).
 • Programma (ander tijdstip in overleg)
  Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
  Middag: 14:00 – 17:00 uur
  Avond: 18:00 – 21:00 uur
  Hele dag: 10:00 – 17:00 uur
 • Groepsgrootte: minimaal 20 personen.
 • Adventure biking: Het aantal fietsen is onbeperkt en het aantal kickbikes is maximum twintig.
 • Catering: koffietafel, lunch, diner, BBQ, voor een overzicht van alle optionele catering zie de pagina catering.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

kies uit de volgende groepsactiviteiten:

 

Kickbike steppen

Kickbike steppen
Kickbike steppen in de duinen. Doordat er brede banden op de kickbike zitten, kun je ook prima op de houtsnipper paden kickbike steppen. Genietend van de schitterende duinen, zandvlaktes, heidevelden en dennenbossen, step je soms moeizaam omhoog of in een rap tempo naar beneden. De schijfremmen op je kickbike krijgen het soms zwaar te verduren.

Fietstocht

Fietstocht
Een fietstocht en kickbiken gaan prima samen. Fietsen is minder vermoeiend, dus wie het rustig aan wil doen kan voor de ouderwetse oer Hollandse fiets kiezen. Misschien is het een idee als een kickbiker en een fietser onderweg af en toe wisselen, maar een echte sportieveling is natuurlijk niet meer van de kickbike af te slaan!

Discgolfen

Discgolfen
Discgolfen is als afwisseling in een vrij intensief biking programma een erg leuke en ontspannende groepsactiviteit. Er wordt een parcours afgelegd waarbij met zo min mogelijk worpen de disk (frisbee) in de "targets" moeten belanden. Onder het spel is er ruimschoots gelegenheid voor "socail talking"

Slacklining

Slacklining
Acrobatisch balanceren over een strakgespannen Slackline. Als je het gevoel bij slacklining eenmaal te pakken krijgt wil je steeds een stapje verder. Voordat je het weet maak je een knee, turn of surf. Zoek daarna wel meteen weer het balans, want bij slacklining wil je zo lang mogelijk kunnen blijven staan.

Twister attractie

Twister attractie
Er wordt gedraaid en de twister attractie begint. Iedereen zet de hand of voet die aan beurt is op een juiste stip. Soms sta je ontspannen maar regelmatig wordt ook iedere vezel in je lijf aangespannen. Als je goed samenwerkt, kun je het iemand behoorlijk moeilijk maken. Raak tijdens een onmogelijke houden niet verstrikt tussen de ledematen.

Boule petanque

Boule petanque
Combineer boule petanque als activiteit met een biking adventure dan weet je zeker dat een enerverende dag ook een rustpunt heeft. Wees niet bang dat saai is. Wij hebben de ervaring dat men zich met dit o zo simpel ogend spelletje uitstekend kan vermaken. Misschien is het ook tijd voor een drankje of versnapering.

Laatste Nieuws