Arrangementen

Arrangementen

Arrangementen

Arrangementen met een combinatie van sportieve activiteiten

Bij de arrangementen voor een groepsuitje heb je de keuze uit meerdere activiteiten. Het is van belang dat er voor elke activiteit voldoende tijd gereserveerd wordt om deze tot zijn recht te laten komen. Wij willen je graag advies geven.

Omdat onze arrangementen uit meerdere activiteitsonderdelen bestaat is het verstandig om tijdig een reservering te plaatsen. Mocht een bepaalde activiteit niet beschikbaar zijn dan kunnen wij een alternatief voorstellen. Hoe eerder de inschrijving des te groter de kans dat de gekozen activiteiten beschikbaar zijn. Sommige activiteiten kunnen afhankelijk zijn van het weer. Zo heb je voor vliegeren met een kite minimaal een beetje wind nodig maar is er bij te veel een probleem met het spelen van speedminton of diskgolf. De sportieve activiteiten die op het water plaats hebben zijn het minst afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij kajakken en raften op zee wordt je toch wel nat en je draagt een wetsuit. Ook bij de wandelactiviteiten zoals een kompasloop of gps tocht kun je jezelf door middel van regenkleding of een paraplu wapenen tegen regenachtig weer.
Arrangementen voor sportieve vriendengroepen, bedrijfsuitjes, schoolreisjes, verenigingen of groepsuitstapjes met deĀ  familie maar ook vrijgezellenfeestjes
Een arrangement is te combineren met diverse mogelijkheden voor catering. Voor een overzicht van catering mogelijkheden zie de pagina catering.
 

Laatste Nieuws