Speedminton tennis

Speedminton tennis

 

Speed en badminton maakt speedminton

Een racket en een speeder, meer heb je niet nodig voor deze snelle en leuke sport. Speedminton is een nog vrij onbekende sport, die erg in opkomst is. Je kunt het op vele plekken spelen, maar op het strand is en blijft het natuurlijk het leukst.

Speedminton is een combinatie van; tennis, squash en badminton. Door het speciale materiaal van de shuttle (speeder) wordt de shuttle veel minder afgeremd dan een normale shuttle van badminton. Dit maakt de timing van de slag veel makkelijker. Deze laagdrempelige sport is dynamisch en snel. Doordat de speeder zwaarder is dan een normale shuttle heeft hij minder last van de wind, en kan een snelheid van 290 km/uur bereikt worden. Speedminton is gemakkelijk te leren en op vele niveaus te spelen. Speedminton wordt net als tennis in tweetallen of viertallen gespeeld. Iedereen kan meedoen en de activiteit kan uitstekend gecombineerd worden in een arrangement met andere groepsactiviteiten.

 • Locatie: strand of bos- en duingebied Schoorl (meer informatie over de locatie hier) of elders.
 • Programma (ander tijdstip in overleg)
  Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
  Middag: 14:00 – 17:00 uur
  Avond: 18:00 – 21:00 uur
 • Groepsgrootte: minimaal 10 personen. Bij een grote groep past speedminton prima als combinatie activiteit in een arrangement.
 • Catering: koffietafel, lunch, diner of BBQ, voor een overzicht van alle optionele catering zie de pagina catering.
 • Speedminton kan gehuurd worden met of zonder begeleiding: De gids kent de spelregels, maar je kunt ook zonder gids speedmintonnen. Geef bij het maken van je reservering aan of je deze activiteit met of zonder begeleiding wilt doen.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Bekijk de foto’s!

 

Laatste Nieuws