Reuze twister

Reuze twister

 

Ooit met op een reuze twister gestaan?

Schoorlactief is de bedenker van de reuze twister. Met een grote groep op een twistmat dat is hilarisch. Wie denkt dat twister alleen voor kinderen is heeft het mis. Een groepsuitje met volwassenen op de mat is minstens zo leuk of misschien nog wel leuker. Zoek je een activiteit dat waarschijnlijk nog nooit iemand van je groepje heeft gedaan, dan is de reuze twister een uitdagende exclusiviteit.

Rode, groene, gele en witte stippen. De schijf wordt gedraaid. Zet je rechterhand op… en je linkervoet op… . Voor dat je het weet raak je in de knoop of verstrikt in een wirwar van armen en benen. Dat reuze twister ook voor volwassene erg leuk is heeft zich bewezen. Velen hebben al ervaren dat een wedstrijdje erg enerverend kan zijn. Door samen te werken kun je het lot van je medespelers mede bepalen. Met non verbale communicatie “want mondeling overleg is niet toegestaan” kun je het iemand behoorlijk lastig maken.

De reuze twister kan op iedere locatie worden ingezet en is geschikt voor zowel een binnenactiviteit als buitenactiviteit. Het spel wordt blootsvoets gespeeld of op sokken. Bij grotere groepen speel je in teams en moet je soms wachten. In dat geval raden wij je aan om twister met een andere activiteit in een arrangement te combineren.

  • Locatie: strand of bos- en duingebied Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier) of elders.
  • Programma (ander tijdstip in overleg)
    Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
    Middag: 14:00 – 17:00 uur
    Avond: 18:00 – 21:00 uur
  • Groepsgrootte: minimaal 10 personen.
  • Catering optie: catering of picknick in de duinen. Voor meer informatie zie de pagina picknick.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Bekijk de foto’s!
 

Laatste Nieuws