Pijl en Boogschieten

Pijl en Boogschieten

 

Pijl en boogschieten; wie wordt de Robin Hood?!

Pijl en boogschieten is een leuke groepsactiviteit en ideaal voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes. Bij boogschieten komt een timmermansoog en opperste concentratie goed van pas. Het stabiel spannen van de boog en met precisie richten zijn belangrijke aspecten.

Eerst bouwen we het veld op met vangnetten en zetten daarna de blazoenen neer. De bogen worden gespannen en na een gedegen uitleg is er een eerste oefenrondje. Daarna gaan we van start met het wedstrijdje “Pijl en boogschieten”. Terwijl er beurtelings wordt geschoten moedigen we elkaar natuurlijk flink aan. Iedereen schiet telkens drie pijlen en we lopen pas naar de blazoenen als iedereen klaar is. Het puntentotaal wordt genoteerd en wie weet schiet je misschien wel een keer in de roos!  Na afloop is er een winnend team, maar welke Robinhood behaald de meeste punten?
  • Locatie: Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier) of elders.
  • Programma (ander tijdstip in overleg)
    Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
    Middag: 14:00 – 17:00 uur
    Avond: 18:00 – 21:00 uur
  • Groepsgrootte: minimaal 10 personen. Afhankelijk van het aantal deelnemers maken we gebruik van een of twee banen die wij speciaal voor het pijl en boogschieten opbouwen. Doordat de deelnemers twee aan twee beurtelings boogschieten wordt er op elkaar gewacht en kan men gezellig bijpraten. Wil je die tijd liever invullen met andere leuke activiteiten dan zijn onze reuze-twistmat, de speleo-klimbox, team-sjoelbak, disc-golf, speedminton of slacklinen aan te raden. Kijk ook eens naar de mogelijkheden voor het boogschieten in een van onze arrangementen.
  • Catering optie: catering of picknick in de duinen. Voor meer informatie zie de pagina picknick.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Bekijk de foto’s!
 

Laatste Nieuws