Multi media race

Multi media race

 

Bij de multimedia race komen digitale- en sportieve aspecten samen in een exclusief opmaat gesneden programma van bijzondere kwaliteit

Voor aan een bureaustoel gekluisterde kan dit een openbaring zijn en voor de digitale analfabeet een praktische training. Het programma is exclusief op maat gemaakt. De prijs is een indicatie en kan naar gelang er specifieke wensen zijn worden aangepast. Soms is er bijvoorbeeld de wens om de winnaar(s) exceptioneel te belonen.

In teams van ca. 5 personen ga je de wereld van de multimedia race in. Binnen zo’n team gaan mensen individueel informatie zoeken en opdrachten uitvoeren. Op het internet kan bijvoorbeeld informatie worden verzameld die in de opdracht gebruikt kan worden. Iedere opdracht die goed is uitgevoerd mond uit in een vervolg opdracht. Deze nieuwe opdracht moet vervolgens door 2 of 3 personen uit het team worden volbracht om vervolgens de slotopdracht te kunnen verkrijgen. Uiteindelijk strijdt je met al jouw teamleden tegen de andere teams voor de koppositie.

De hele dag staat in het teken van de multimedia race. Dus of je nou surft op het internet of aan het haasten bent om een boodschap te doen, jij zorgt dat je er voor je team bent.  Je hebt de beschikking over laptops en internet, GPS-en, fietsen en ook onze kicbikes staan voor je klaar.

Opdrachten in een multimedia race worden van te voren en specifiek doelgroepgericht bedacht, uitgewerkt en voorbereid. Zo zorgen we er voor dat de activiteit optimaal geschikt is voor wie het betreft. Jong en oud en voor iedereen pluimage is er unieke multimedia race te bedenken. Laat je je compleet verrassen of geef je zelf een aantal wensen aan?

De locatie van de activiteit is het centrum van de kust plaats Schoorl. Doordat natuur en dorpscentrum hier samen komen is dit een top locatie voor deze activiteit. Het is echter ook mogelijk om de multimedia race op een andere locatie uit te voeren. Zelfs midden in een stad zoals Amsterdam of Rotterdam is geen enkel probleem. Bij de keuze voor een andere locatie worden dikwijls extra transportkosten voor vervoer van personeel en materiaal berekend. Op verzoek verstrekken wij hier een prijsopgave van.

  • Locatie: Schoorl / Bergen of andere gewenste locatie.
  • Programma (ander tijdstip in overleg)
    Hele dag: 10:00 – 17:00 uur
  • Groepsgrootte: minimaal 10 personen.
  • Catering optie: catering of picknick. Voor meer informatie zie de pagina picknick.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Bekijk de foto’s!
 

Laatste Nieuws