Kickbiking

Kickbiking

 

Kickbiken is het nieuwe steppen!

Op een kickbike (mountainbike step) ga je de duinen in. In het 1.800 hectare Schoorlse natuurgebied met aanzienlijke hoogteverschillen kun je uren lang kickbiken.

Genietend van de schitterende duinen, zandvlaktes, heidevelden en dennenbossen, trap je omhoog en zoef je in een rap tempo weer naar beneden. Tijdig een beenwissel en lange slagen voorkomt verzuring van de beenspieren. Kickbiken is een prima training voor de conditie, benen en de heupen. Door de schijfremmen op je kickbike kun je moeiteloos remmen.
Het kickbiken kan uitstekend gecombineerd worden met een fietstocht. Het tempo ligt redelijk gelijk en is op deze manier toegankelijk als groepsactiviteit voor groepen met een uiteenlopende samenstelling.
 • Locatie: bos- en duingebied Schoorl of een andere locatie (meer informatie over de locatie vindt je hier).
 • Mogelijkheden voor kickbiken zijn:
  Ochtend: ± 10:00 – 13:00 uur
  Middag: ± 14:00 – 17:00 uur
  Avond: ± 18:00 – 21:00 uur
 • Groepsgrootte: 6 is het minimum aantal personen voor deze groepsactiviteit. Er zijn 20 kickbikes. Bij meer deelnemers vullen we de kickbikes eventueel aan met fietsen of mountainbikes. De ervaring leert dat sommige mensen het niet vervelend vinden om tussentijds de benen te kunnen ontspannen op een fiets. Deze activiteit kan ook uitstekend gecombineerd worden in ons arrangement sportief in de duinen.
 • Catering optie: Catering kun jezelf regelen. Voor meer informatie zie de pagina restaurants & catering.
 • Kickbiken met of zonder een gids: De gids kent de routes, bekijkt wat het gemiddelde tempo is en past daar de lengte en moeilijkheidsgraad van het traject op aan. Zelfstandig zonder begeleiding kickbiken kan va. 10 personen gereserveerd worden en op het aanmeldingsformulier kenbaar worden gemaakt. Met minder dan 10 personen zonder begeleiding kickbiken dat kan alleen ter plekke als er nog kickbikes beschikbaar zijn (072-5094000).

Invullen en versturen van onderstaand formulier is geheel vrijblijvend en geeft geen enkele verplichting.
Een boeking plaats je pas nadat je de offerte die wij sturen ondertekend retourneert.
De prijs op het formulier wordt automatisch berekend.

 

Laatste Nieuws