Kajak puzzeltocht Alkmaar

Kajak puzzeltocht Alkmaar

 

De kajak puzzeltocht Alkmaar loopt door de grachten en brengt je langs de fraaiste gevels en mooiste plekjes

Al peddelend kom je op de mooiste plekjes en langs fraaie bezienswaardigheden. De kajak puzzeltocht Alkmaar is zeer geschikt voor liefhebbers van natuur, cultuur en watersport. Ook degene die van nadenken houden komen bij deze kajak puzzeltocht Alkmaar ruimschoots aan hun trekken. Natuurlijk wordt deze sportieve activiteit uitstekend begeleid door een professionele gids en safety kajakkers. Ondanks dat de kans  van omslaan nihil is en je ook nog een zwemvest draagt, moet je voor deelname aan deze kajak puzzeltocht Alkmaar wel kunnen zwemmen.

De kajak puzzeltocht Alkmaar is een exclusiviteit voor groepssamenstellingen met een redelijke sportiviteitsgehalte en doorzettingsvermogen. De puzzeltocht is tevens een wedstrijdje waarin alle boven genoemde ingrediënten zijn samen gevoegd. Het gaat niet om de knikkers maar om de gezelligheid. Maar…., ongemerkt toch ook een beetje om sportiviteit, uithouding- en doorzettingsvermogen, kennis, denkvermogen en creativiteit. De winnaar wordt uiteraard in het zonnetje gezet. En wie weet, is er misschien nog een aardigheidje als prijs. Laat je verassen en stap in de kajak. Je ziet dan de wereld vanuit een heel ander perspectief en leert je familie, vrienden, medeleerlingen of collega’s van een heel andere kant kennen.

 • Locatie: Alkmaar / Bergen
 • Programma (ander tijdstip in overleg)
  Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
  Middag: 14:00 – 17:00 uur
  Avond: 18:00 – 21:00 uur
  Hele dag: 10:00 – 17:00 uur
 • Groepsgrootte: minimaal 10 personen.
 • Combinatie: Wil je de tocht combineren met andere activiteiten of een bezoekje aan de kaasmarkt of het biermuseum? Kijk dan hier.
 • Catering optie: voor catering verwijzen wij naar de horecagelegenheden in Alkmaar en Bergen.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Bekijk de foto’s!
 

Laatste Nieuws