GPS Tocht wandeling

 

Zoek je weg door het duin met een GPS tocht wandeling

GPS staat voor Globel Positioning System. Door middel van communicatie met satellieten zoek je tijdens de GPS tocht wandeling je positie en de te volgen route langs de verschillende “waypoints” weer. Op deze “waypoints” worden diverse “special tasks” en teamwork opdrachten uitgevoerd.

Na een korte instructie over de GPS ga je in groepjes op pad. De GPS tocht wandeling leidt je onder andere door de schitterende natuur van de Schoorlse duinen. Ieder groepje krijgt een rugtas mee met daarin in wat drinken enen versnapering voor onderweg. Verder krijg je als groep een handleiding waarin je opdrachten en vragen vindt welke je onderweg moet zien op te lossen.
Het wedstrijdelement tijdens de GPS wandeltocht is gebaseerd op de snelste tijd. Je hoeft echter niet te rennen want voor goed opgeloste vragen en opdrachten krijg je flink wat bonuspunten. Met deze bonuspunten wordt de eindtijd beïnvloed. De eindtijd van de loop zelf speelt een beperkte rol maar kan wel doorslaggevend zijn! laat je slenter schoen thuis en neem stevige doorstappers mee.
  • Locatie: bos- en duingebied Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier).
  • Programma (ander tijdstip in overleg)
    Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
    Middag: 14:00 – 17:00 uur
    Avond: 18:00 – 21:00 uur
  • Groepsgrootte: De GPS tocht wandeling is geschikt voor grote en kleine groepen vanaf 10 personen. Door middel van vragen en opdrachten gaan de deelnemers die in sub groepjes worden verdeeld de strijd aan. De GPS-tocht kan ook prima gecombineerd worden in ons arrangement sportief wandeluitje.
  • Catering optie: catering of picknick in de duinen. Voor meer informatie zie de pagina picknick.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Bekijk de foto’s!
 

Laatste Nieuws