Disc Golf

Disc Golf

 

Van target naar target met disc golf

Disc golf is een leuke activiteit waarbij een schitterend parcours door het bos en duin of over het strand wordt afgelegd. Je wandelt van “target” naar “target” en probeert met zo min mogelijk worpen de disk (frisbee) in de “targets” te werpen.

Het spel kan zowel individueel als team worden gespeeld. Er zijn verschillende kleuren frisbees en elke frisbee heeft een nummer. Iedere groep heeft een eigen kleur. De groep die met het minst aantal worpen de frisbees in de “targets” werpt is de winnende groep. Degene die van de winnende groep met zijn frisbee het minst aantal worpen heeft gemaakt is de winnaar. Bij kleine groepen wordt er meestal individueel gespeeld. Grotere groepen spelen over het algemeen in teams.

Om het spel disc golf te kunnen spelen is er een vrij groot gebied zonder al te veel obstakels nodig. Schoorl heeft een specifiek disc golf parcours waar iedereen gebruik van kan maken. Voor groepen is het vaak leuker als er geen andere mensen tussendoor spelen. Daarom werken wij met mobiele targets zodat je het spel op elke open plek in de duinen of op het strand kint spelen.

 • Locatie: strand of bos- en duingebied Schoorl of een andere locatie (meer informatie over de locatie hier).
 • Programma (ander tijdstip in overleg)
  Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
  Middag: 14:00 – 17:00 uur
  Avond: 18:00 – 21:00 uur
 • Groepsgrootte: Disc golf is geschikt voor een groepsgrootte van 10 tot 40 personen. Bij een grotere groep past disc-golf prima als combinatie activiteit in een arrangement.
 • Catering optie: catering of picknick in de duinen of op het strand. Voor meer informatie zie de pagina picknick.
 • Disc golf kan gehuurd worden met- of zonder begeleiding: De gids kent het gebied en de spelregels, maar ook zonder gids kun je gaan disc golven. Zonder gids huur je in feite alleen het materiaal! Geef bij het maken van je reservering aan of je deze activiteit met of zonder begeleiding wilt doen.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

 

Laatste Nieuws

Sign up for Newsletter: