Brandingraften

Brandingraften

 

Brandingraften vertegenwoordigd een hoog gehalte van teambuilding!

Zonder een goede samenwerking maak je geen enkele kans. Voorafgaand krijg je eerst een basis instructie over raften en kun je nog even op het drogen oefenen zodat je straks super snel door de branding heen kunt peddelen. Bij een grote groep kunnen we een estafette wedstrijd brandingraften organiseren.

Een voorbeeld van hoe een estafette brandingraften er uit kan zien is; Je begint op het strand z’n 30 meter voor de waterlijn. Als eerst moeten de raftteams zo snel mogelijk de rafts in het water te tillen. Vervolgens moet je door de branding zien te komen en naar een boei of persoon zien te raften. Met een wilde branding kan dit nog best pittig zijn. Ben je bij de boei aangekomen dan ‘flip’ je de raft (omslaan) vervolgens draai je het raft weer recht en dien je ervoor te zorgen dat heel je team weer terug in het raft zit. Zit iedereen weer in het raft dan peddelt je met z’n alle zo hard mogelijk naar de kant. Hierbij kun je gebruik maken van de golven. Het raftteam dat als eerst over de finish lijn is heeft de estafette wedstrijd brandingraften gewonnen.

 • Locatie: Camperduin in Schoorl of een andere locatie (meer informatie over de locatie vindt je hier).
  • Programma brandingraften (ander tijdstip in overleg)
   Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
   Middag: 14:00 – 17:00 uur
   Avond: 18:00 – 21:00 uur
   Hele dag: 10:00 – 17:00 uur
 • Groepsgrootte: minimaal 10 personen. Met twee 5-persoons rafts gaan we het water op. Is de groep groter dan 10 personen dan wordt er gewisseld. Bij grotere groepen raden wij aan om voor een hele dag te kiezen zodat iedereen aan de beurt komt. De tussentijd dat men op elkaar wacht kan ook ingevuld worden met andere activiteiten of in een arrangement. Je kunt natuurlijk ook zelf iets bedenken en organiseren.
 • Catering optie: catering of picknick op het strand. Voor meer informatie zie de pagina picknick.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Bekijk de foto’s!
Kijk voor meer informatie over brandingraften ook eens op www.branding-raften.nl

 

Laatste Nieuws

Sign up for Newsletter: