Brandingraften

Brandingraften

 

Brandingraften vergt goede een samenwerking voor teambuilding!

Zonder een goede samenwerking maak je geen enkele kans. Voorafgaand krijg je eerst een basis instructie over raften en kun je nog even op het drogen oefenen zodat je straks super snel door de branding heen kunt peddelen. Bij een grote groep kunnen we een estafette wedstrijd brandingraften organiseren.

Een voorbeeld van hoe een estafette brandingraften er uit kan zien is; Je begint op het strand z’n 30 meter voor de waterlijn. Als eerst moeten de raftteams zo snel mogelijk de rafts in het water te tillen. Vervolgens moet je door de branding zien te komen en naar een boei of persoon zien te raften. Met een wilde branding kan dit nog best pittig zijn. Ben je bij de boei aangekomen dan ‘flip’ je de raft (omslaan) vervolgens draai je het raft weer recht en dien je ervoor te zorgen dat heel je team weer terug in het raft zit. Zit iedereen weer in het raft dan peddelt je met z’n alle zo hard mogelijk naar de kant. Hierbij kun je gebruik maken van de golven. Het raftteam dat als eerst over de finish lijn is heeft de estafette wedstrijd brandingraften gewonnen.

 • Locatie: Camperduin in Schoorl of een andere locatie (meer informatie over de locatie vindt je hier).
 • Mogelijkheden voor brandingrafgten zijn:
  Ochtend: ± 10:00 – 13:00 uur
  Middag: ± 14:00 – 17:00 uur
  Avond: ± 18:00 – 21:00 uur
  Hele dag: ± 10:00 – 17:00 uur
 • Groepsgrootte: Minimaal 10 personen. Met twee 5-persoons rafts gaan we het water op. Is de groep groter dan 10 personen dan wordt er gewisseld. Groepen groter dan 20 personen raden wij aan voor een hele dag te kiezen zodat iedereen aan de beurt komt. De tussentijd dat men op elkaar wacht kan ook ingevuld worden met andere activiteiten of in een arrangement.
 • Catering optie: Catering kun jezelf regelen. Voor meer informatie zie de pagina restaurants & catering.

Invullen en versturen van onderstaand formulier is geheel vrijblijvend en geeft geen enkele verplichting.
Een boeking plaats je pas nadat je de offerte die wij sturen ondertekend retourneert.
De prijs op het formulier wordt automatisch berekend.

Bekijk de foto’s!
Kijk voor meer informatie over brandingraften ook eens op www.branding-raften.nl

 

Laatste Nieuws