Reuze twistmat

Reuze twistmat

 

Gymnastiekspel op een reuze twistmat!

Wij zijn de bedenkers van de Reuze Twistmat. Een super leuk groepsspel waar tactiek minstens zo belangrijk is al lenigheid. Met een flinke groep mensen tegelijk op een twistmat levert gegarandeerd de meest grappige situaties op.

Begin met een warming-up en vergeet na afloop niet te rekken en te strekken. Op blote voeten heb je beduidend meer grip dus de schoenen gaan uit en het twistmatten kan beginnen. Na het draaien van de schijf komt het aan op acrobatiek. Voor dat je het weet sta je in de knoop of raak je verstrikt in een wirwar van armen en benen. Dat de Twistmat een kinderspel is willen wij graag betwisten. Menig groepsuitje ontaarde in een fanatieke maar leuke strijd tussen volwassenen. Dat een wedstrijdje op Reuze Twistmat erg enerverend kan zijn heeft zich bewezen. Door samen te werken met non verbale communicatie “want mondeling overleg is niet toegestaan” kun je het iemand behoorlijk lastig maken. Op die manier maken ook de wat minder atletische deelnemers een kans om te winnen.

De twistmat is makkelijk vervoerbaar en kan op elke gewenste locatie, dus ook binnen, worden gespeeld. Dit maakt dat deze activiteit een prima keuze is als invulling voor een feestje of evenement in de winter of bij minder mooi weer. Met onze twistmat bied je de groep absoluut iets unieks.

  • Locatie: strand of bos- en duingebied Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier) of elders.
  • Programma (ander tijdstip in overleg)
    Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
    Middag: 14:00 – 17:00 uur
    Avond: 18:00 – 21:00 uur
  • Groepsgrootte: minimaal 10 personen.
  • Catering: koffietafel, lunch, diner, BBQ, voor een overzicht van alle optionele catering zie de pagina catering.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Bekijk de foto’s!
 

Laatste Nieuws