Spelonk en klimwand

Spelonk en klimwand

 

Dit spelonk en klimwand is een attractie en heeft stelsel gangen van meer dan 30 meter!

Deze activiteit is zeer gewild als activiteit bij groepsuitjes, braderieën, markten en evenementen. Een unieke attractie als uitstapje voor in de winter! Dikwijls zorgt het spelonk en klimwand voor leuke hilarische taferelen. De attractie is mobiel verplaatsbaar en geschikt voor grote- en kleine groepen van alle leeftijden. Deze activiteit is op iedere locatie inzetbaar.

Regelmatig wordt het spelonk en klimwand ingezet bij evenementenorganisaties voor gemeentes, overheidsinstellingen maar ook bijvoorbeeld scoutingsverenigingen. Bij groepsuitjes kan het spelonk en klimwand prima met andere activiteiten worden gecombineerd. Kijk maar een op onze pagina met arrangementen. Het aantal deelnemers heeft geen limit maar is wel afhankelijk van de tijdsduur en hoelang men individueel in het spelonk of op de klimwanden bezig is. In een natuurlijke omgeving kan bij speleologie vaak ook worden geklommen. In onze mobiele speleo-klimbox hebben wij dit als attractie proberen na te bootsen. De buitenkant van het spelonk gedeelte heeft 18 m2 klimwand waar je naar hartenlust kunt bolderen (bolderen is klimmen zonder touw). De klimwand is met 3 meter hoogte te laag om met touwen af te zekeren. Een volwassen persoon zal met zijn voeten niet meer dan 1,20 meter boven de grond komen en voor kinderen is die afstand ongeveer 1,50 meter. Daardoor is het klimgedeelte bij uitstek geschikt om te bolderen.

 • Locatie: iedere gewenste locatie.
 • Programma (ander tijdstip in overleg)
  Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
  Middag: 14:00 – 17:00 uur
  Avond: 18:00 – 21:00 uur
  Hele dag: 10:00 – 17:00 uur
 • Groepsgrootte: in en op het spelonk en klimwand wisselen de personen zich in een rap tempo. Voor kijkers is het natuurlijk een schitterend attractie om te zien en te horen. Een combinatie met een andere activiteit waarbij men zich tijdens het wachten kortstondig kan vermaken is bij grote groepen aan te raden.
 • Extra kosten: de transporteren kost voor het spelonk en klimwand zijn 0,30/km.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.
Buiten de weekeinden en feestdagen geldt een korting van 10% op de verhuurprijs.

Bekijk de foto’s!
Zie ook onze websites: www.doolhof.info – www.speleologie.biz – www.klimwand-huren.nl

 

Laatste Nieuws