Speedminton tennis

Speedminton tennis

 

Snelheid + plezier = Speedtennis!

Een racket en een speeder, meer heb je niet nodig voor deze snelle en leuke sport. Speedtennis is een nog vrij onbekende sport, die erg in opkomst is. Je kunt het op vele plekken spelen, maar op het strand is en blijft het natuurlijk het leukst.

Speedtennis is een combinatie van; tennis, squash en badminton. Door het speciale materiaal van de shuttle (speeder) wordt de shuttle veel minder afgeremd dan een normale shuttle van badminton. Dit maakt de timing van de slag veel makkelijker. Deze laagdrempelige sport is dynamisch en snel. Doordat de speeder zwaarder is dan een normale shuttle heeft hij minder last van de wind, en kan een snelheid van 290 km/uur bereikt worden. Speedtennis is gemakkelijk te leren en op vele niveaus te spelen. Speedtennis wordt net als tennis in tweetallen of viertallen gespeeld op eenh veld dat wordt afgebakend met lijnen (linten). Iedereen kan meedoen en het spel kan als losse activiteit gespeeld worden of gecombineerd als onderdeel in een arrangement met andere groepsactiviteiten. Uiteraard is er in dit spel een wedstrijd element aanwezig met een uiteindelijke winnaar.

  • Locatie: strand of bos- en duingebied Schoorl (meer informatie over de locatie hier) of elders.
  • Programma (ander tijdstip in overleg)
    Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
    Middag: 14:00 – 17:00 uur
    Avond: 18:00 – 21:00 uur
  • Groepsgrootte: minimaal 10 personen. Bij een grote groep past speedtennis prima als combinatie activiteit in een arrangement.
  • Speedtennis kan gehuurd worden met of zonder begeleiding: De gids kent de spelregels, maar je kunt ook zonder gids speedtennis spelen. Geef bij het maken van je reservering aan of je deze activiteit met of zonder begeleiding wilt doen.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Bekijk de foto’s!

 

Laatste Nieuws