Kompastocht

Kompastocht

 

Een unieke kompastocht door de duinen van Schoorl

 

In de winter is het heerlijk rustig in het duin en kun je tijdens het lopen van deze kompastocht genieten van de stilte en de natuur. Een rugzak met benodigde attributen, een kompas en een handleiding zijn de ingrediënten om op unieke wijze het Schoorlse duingebied te leren kennen. Via allerlei tussendoor paadjes en oude vervaagde wandelpaden baan je jezelf een weg door de duinen.

In de handleiding vind je opdrachten en vragen welke je onderweg moet zien op te lossen. In de rugtas vind je wat drinken en een versnapering. Als de route langs de Berenkuil gaat en deze geopend is, kun je hier “voor eigen rekening” wat eten en drinken. De kompastocht duurt twee tot drie uur en wordt afgesloten met een prijsuitreiking, waarbij de winnende groep een aardigheidje in ontvangst kan nemen. Het wedstrijdelement tijdens de loop is gebaseerd op de snelste tijd. Je hoeft echter niet te rennen want voor goed opgeloste vragen en opdrachten krijg je flink wat bonuspunten. Met deze bonuspunten wordt de eindtijd beïnvloed. De eindtijd van de loop zelf speelt een beperkte rol maar kan wel doorslaggevend zijn! laat je slenter schoenen thuis en neem stevige zandstampers mee. Ook geschikt voor kinderen onder begeleiding, maar niet voor baby’s in kinderwagens!

  • Locatie: bos- en duingebied Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier).
  • Programma (ander tijdstip in overleg)
    Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
    Middag: 14:00 – 17:00 uur
    Avond: 18:00 – 21:00 uur
  • Groepsgrootte: De kompastocht is geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Door middel van vragen en opdrachten gaan de deelnemers die in sub groepjes worden verdeeld de strijd aan. De kompastocht kan ook prima gecombineerd worden in ons arrangement “hiking adventures“.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

 

Laatste Nieuws