Kickbiking

Kickbiking

 

Kickbiking is het nieuwe steppen!

Kickbikng? Op een soort van mountainbike step ga je de Schoorlse duinen in. Het natuurgebied van 1.800 hectare heeft flinke hoogteverschillen en je kunt er uren lang op een kickbike steppen. Door de stevige banden met profiel kun je zelfs door de sneeuw steppen. Kickbiking is een ideaal uitje voor in de winter.

Zoek je een activiteit in de winter dat geschikt is voor iedereen? Kickbiking is relatief een nieuwe sport en een uitdaging dat eventueel ook uitstekend gecombineerd kan worden met fietsen. Laat iedereen en ook jezelf verrassen. Genietend van de schitterende duinen, zandvlaktes, heidevelden en dennenbossen, trap je omhoog en zoef je in een rap tempo weer naar beneden. Door de schijfremmen op je kickbike kun je moeiteloos remmen en het tempo is opzichte van een fietser vrijwel gelijk. Ongemerkt worden de beenspieren getraind en conditioneel  gezien is kickbiking ook een heel gezonde bezigheid.
  • Locatie: bos- en duingebied Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier).
  • Programma (ander tijdstip in overleg)
    Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
    Middag: 14:00 – 17:00 uur
    Avond: 18:00 – 21:00 uur
  • Groepsgrootte: 6 is het minimum aantal personen voor deze groepsactiviteit. Er zijn 20 kickbikes. Bij meer deelnemers vullen we de kickbikes eventueel aan met fietsen of mountainbikes. De ervaring leert dat sommige mensen het niet vervelend vinden om tussentijds de benen te kunnen ontspannen op een fiets. Deze activiteit kan ook uitstekend gecombineerd worden in ons biking adventure arrangement.
  • Kickbiking met of zonder een gids: De gids kent de routes, bekijkt wat het gemiddelde tempo is en past daar de lengte en moeilijkheidsgraad van het traject op aan. Je kunt zonder begeleiding kickbiken maar alleen va. 10 personen.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

 

Laatste Nieuws