GPS wandeltocht

GPS wandeltocht

 

Ontdek de Schoorlseduinen met een GPS wandeltocht

Globel Positioning System of kortweg GPS genoemd is een moderne vorm van navigeren. Door middel van communicatie met satellieten zoekt de GPS de breedte- en lengtegraad die je tijdens deze wandeltocht langs de verschillende “waypoints” in de juiste richting brengt. Op deze “waypoints” worden diverse “special tasks” en teamwork opdrachten uitgevoerd.

Na een korte instructie over de GPS ga je in groepjes op pad. De GPS wandeltocht leidt je onder andere door de schitterende natuur van de Schoorlse duinen. Ieder groepje krijgt een rugtas mee met daarin in wat drinken en een versnapering voor onderweg. Verder krijg je als groep een handleiding waarin je opdrachten en vragen vindt welke je onderweg moet zien op te lossen.  Via de Tracker zoek je de breedte- en lengtegraad en misschien vindt je met geocaching wat je zoekt. Het wedstrijdelement tijdens de loop is gebaseerd op de snelste tijd. Je hoeft echter niet te rennen want voor goed opgeloste vragen en opdrachten krijg je flink wat bonuspunten. Met deze bonuspunten wordt de eindtijd beïnvloed. De eindtijd van de loop zelf speelt een beperkte rol maar kan wel doorslaggevend zijn! laat je slenter schoen thuis en neem stevige doortrappers mee.
  • Locatie: bos- en duingebied Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier).
  • Programma (ander tijdstip in overleg)
    Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
    Middag: 14:00 – 17:00 uur
    Avond: 18:00 – 21:00 uur
  • Groepsgrootte: De GPS wandeltocht is geschikt voor grote en kleine groepen vanaf 10 personen. Door middel van vragen en opdrachten gaan de deelnemers die in sub groepjes worden verdeeld de strijd aan. De GPS wandeltocht kan ook prima gecombineerd worden in ons arrangement hiking adventures.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Bekijk de foto’s!
 

Laatste Nieuws