Disc Golf

Disc Golf

 

Disc-golf op het strand of in de duinen

Disc-golf is ook een erg leuke activiteit in de lente, herfst of winter. Tijdens het spel wordt er een schitterend parcours door het bos en duin of over het strand wordt afgelegd. Je wandelt van “target” naar “target” en probeert met zo min mogelijk worpen de disk (frisbee) in de “targets” te werpen.

Het spel kan zowel individueel als team worden gespeeld. Er zijn verschillende kleuren frisbees en elke frisbee heeft een nummer. Iedere groep heeft een eigen kleur. De groep die met het minst aantal worpen de frisbees in de “targets” werpt is de winnende groep. Degene die van de winnende groep met zijn frisbee het minst aantal worpen heeft gemaakt is de winnaar. Bij kleine groepen wordt er meestal individueel gespeeld. Grotere groepen spelen over het algemeen in teams. Omdat onze targets verplaatsbaar zijn speel je niet op het openbare parcours maar bepaal je een eigen route door de zandvlakten van de duinen. Hierdoor kom je geen ander disc-golfspelers tegen. Wat volgens ons een groot voordeel is bij groepen. Reserveer je zonder begeleider/spelleider dan huur je in feite alleen de spullen en regel je het verder allemaal zelf.

  • Locatie: strand of bos- en duingebied Schoorl (meer informatie over de locatie hier) of elders.
  • Programma (ander tijdstip in overleg)
    Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
    Middag: 14:00 – 17:00 uur
    Avond: 18:00 – 21:00 uur
  • Groepsgrootte: Disc-golf is geschikt voor een groepsgrootte van 10 tot 40 personen. Bij een grotere groep past disc-golf prima als combinatie activiteit in een arrangement.
  • Disc-golf kan gehuurd worden met- of zonder begeleiding: De gids kent het gebied en de spelregels, maar ook zonder gids kun je gaan disc-golven. Geef bij het maken van je reservering aan of je deze activiteit met of zonder begeleiding wilt doen.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

 

Laatste Nieuws