Pijl en boogschieten

Pijl en boogschieten

 

Boogschieten is ook een leuke winteractiviteit

Pijl en Boogschieten is een leuke activiteit voor in het voor- en najaar en in de winter. Het is een ideaal sport voor enerverende bedrijfsuitjes en familiefeestjes. Bij boogschieten komt een timmermansoog goed van pas en zijn precies en opperste concentratie een vereiste om de roos te raken. Ben jij een natuurtalent?

De voorbereidingen vergen bij boogschieten veel tijd. Wij zorgen dat alles van te voren is opgebouwd. Er worden vangnetten gespannen en zware blazoenen neergezet. Na een degelijke uitleg over de veiligheidsregels en blessure preventie worden de pezen op de boog gezet en volgt een eerste oefenrondje boogschieten. Daarna gaan we van start voor het echte werk en start de wedstrijd. Beurtelings worden er drie pijlen geschoten en uiteraard moedigt iedereen elkaar flink aan. Als het boogschieten is afgelopen volgt een prijsuitreiking. Is er een winnend team? En welke echte Robin Hood behaalde de meeste punten?
  • Locatie: Sportvelden Schoorl (meer informatie over de locatie vindt je hier).
  • Programma (ander tijdstip in overleg)
    Ochtend: 10:00 – 13:00 uur
    Middag: 14:00 – 17:00 uur
    Avond: 18:00 – 21:00 uur
  • Groepsgrootte: minimaal 10 personen. Afhankelijk van het aantal deelnemers maken we gebruik van een of twee banen die wij speciaal voor het boogschieten opbouwen. Doordat de deelnemers twee aan twee beurtelings boogschieten wordt er op elkaar gewacht en kan men gezellig bijpraten. Wil je die tijd liever invullen met andere leuke activiteiten dan zijn onze reuze-twistmat, de speleo-klimbox, team-sjoelbak, disc-golf, speedminton of slacklinen aan te raden. Kijk ook eens naar de mogelijkheden voor het boogschieten in een van onze arrangementen.
  • Catering: koffietafel, lunch, diner, BBQ, voor een overzicht van alle optionele catering zie de pagina catering.
Vul voor een prijsberekening en/of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in.
Korting voor schoolgroepen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: 10%.

Bekijk de foto’s!
 

Laatste Nieuws